banner56

Şampiyon güreşçilerden teşekkür ziyareti

Katıldıkları birçok güreş müsabakalarında madalya kazanan ve takım halinde birincilik elde eden Bağcılar Belediyesi Güreş Spor Kulübü sporcuları Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Şampiyon güreşçilerden teşekkür ziyareti

Düzenlenen güreş turnuvalarında büyük başarılara imza atan yaşları küçük ancak meziyetleri büyük Bağcılarlı güreşçiler, Başkan Çağırıcı’ya güreş sporuna verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. Çağırıcı, ziyaret sırasında kardeş kulüp olan Bulgaristan’ın Varna kentinin Argos Güreş Kulübünün altı güreşçisinin de aralarında bulunduğu sporcularla sohbet etti.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Sporcular güreş hocası Hüseyin Çolakoğlu’nun antrenmanlarında taktikler öğrendiklerini ve vücutlarını güçlendirdiklerini belirttiler. Genç sporcuları Başkan Çağrıcı, başarılarından dolayı kutlayan Başkan Çağırıcı, başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu.


Spora Desteğimiz Devam Edecek

İlçede sporun gelişmesi ve gençlerin spor faaliyetlerine yönlendirilmesi için hazırladıkları projeleri hayata geçirdiklerini belirten Lokman Çağırıcı, “İlçemizden yetişen sporcuların milli takımlarımızda da başarılara imza atabilmesi için çaba gösteriyoruz. İstiyoruz ki, gençlerimiz sporla yakından ilgilensin.

Spora yönlendirilen gençler hem topluma hem de ülkemize faydalı oluyorlar. Bu kapsamda devam eden Yaz Spor Okulları ile Gençlik ve İzci kamplarımıza katılımlar da her yıl artıyor. Bu da bizi memnun ediyor. Bu kapsamda kendilerine verilen desteği ve emeği çok iyi değerlendiren sporcularımız gerek kişisel gerekse takım halinde önemli başarılar elde ediyorlar. Spora desteğimiz devam edecek.” diye konuştu.


Öğrencilerden Sorumlu İdareci Osman Arslan da, Başkan Çağırıcı’ya güreş sporunun gelişmesi için yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Çağırıcı, ziyaret sonunda çeşitli müsabakalarda madalya alan ve Düzce’deki Kulüplerarası Güreş Şampiyonası’nda takım halinde birinci olan genç güreşçileri kutladı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11