banner56

FLO Garaj Günleri Başladı

Bağcılar'daki Ziylan Grubu Genel Merkezi'nde binlerce çeşit ayakkabı 9.99 TL'den başlayan fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

FLO Garaj Günleri Başladı
 FLO'nun 12-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan FLO Garaj Günleri başladı. Onlarca marka ayakkabının 9.99 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı FLO Garaj Günleri boyunca her gün bir model ayakkabı da 5 TL'den satılacak.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Güncel Moda ve geniş bir ürün yelpazesini, ulaşılabilir fiyatlar ile sunan Türkiye'nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO, Bağcılar'daki yönetim merkezinde düzenlediği FLO Garaj Günleri ile binlerce ürünü indirimli fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Bu yıl ilk kez düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi hedeflenen FLO Garaj Günleri, 12-22 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

FLO Garaj Günleri'nde dünyaca ünlü Lumberjack ve Dockers gibi markaların yanı sıra ayak sağlığı, konfor ve rahatlığın sembolü olan Polaris; genç, dinamik ve enerjik kitlenin tercihi Kinetix; çocukların en sevdiği kahramanlardan SPIDER-MAN, Winx, Ben10 gibi lisanslı ürünler ile dünyaca ünlü spor markaları, cazip fiyatlarla tüketicilerle buluşacak.

FLO Garaj Günleri boyunca aralarında dünyaca ünlü markalarında olduğu onlarca marka çok uygun fiyatlarla satışa sunulacak. 9.99 TL'den başlayan fiyatların olduğu FLO Garaj Günleri'nde 19.99, 39.99 ve 49.99 TL'ye ayakkabı bulmak mümkün. FLO Garaj Günleri boyunca ayrıca her gün bir ürün grubundan seçilen bir model sadece 5 TL'den satışa sunulacak.

FLO Garaj Günleri boyunca ayrıca her 50 TL'lik alışverişe 25 TL hediye çeki verilecek. Hediye çeki FLO'nun Türkiye genelindeki 154 mağazasında yeni sezon ürünlerde yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecek.

Türkiye'nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO, yüksek kaliteyi uygun fiyata almak isteyen tüm tüketicileri Bağcılar'daki merkez binasında* düzenlediği FLO Garaj Günleri' ne bekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11