banner56

Okula Merhaba

Bağcılar Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Okula Merhaba Şenliği” Anaokulu ve ilköğretime yeni başlayan miniklerle ailelerine neşeli dakikalar yaşatıyor. Kendileri için okul bahçelerine kurulan oyun gruplarında toplanan öğrenciler eğlenerek okula “Merhaba” diyor.

Okula Merhaba
Bağcılar Belediyesi’nin her yıl geleneksel düzenlediği “Okula Merhaba Şenliği” bu yıl da yoğun katılımla başladı. Anaokulu ve ilköğretim birinci sınıfa yeni başlayan miniklerde okul fobisinin oluşmasının önüne geçilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Bağcılar’da eğitim veren ilköğretim okullarına şişme oyun grupları konuldu.

Bağcılar Times Haber Merkezi 

Bağcılar’da “Okula Merhaba Şenliği”nde buluşan Anaokulu ve ilköğretime yeni başlayan minik öğrenciler bir hafta boyunca bolca eğlenecekler.


Çocuklar Bizim  Geleceğimiz  

Okula yeni başlayan ve farklı duyguları aynı anda yaşayan miniklerden bazıları oyun gruplarında oynarken, bazılarının ise farklı bir ortama girmiş olmanın verdiği heyecanla annelerinden ayrılmak istemedikleri görüldü. “Çocuklar bizim geleceğimiz” diyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Çocuklarımızın okula adaptasyon süreçlerini en iyi şekilde gerçekleştirmek ve hızlandırmak amacıyla bu projeyi uyguluyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11