banner56

Burcu Kıratlı'nın Yönetmen Aşkı

5 ay önce nişanlısı Ahmet Kural'dan ayrılan Burcu Kıratlı, rol aldığı 'Peri Masalı'nın yönetmeni Biray Dalkıran ile birlikte.

Burcu Kıratlı'nın Yönetmen Aşkı

Adını sempatik oyuncu Ahmet Kural'la yaşadığı aşk sayesinde duyuran ve evlilik hazırlık yaptıkları sırada Kural'dan ayrılan Burcu Kıratlı da düzene uydu. İlişkisinin bitimiyle oyunculuğa başlayan Kıratlı, Biray Dalkıran'ın yönettiği 'Peri Masalı' filmiyle kamera karşısına geçti. Çekimler sırasında bir yönetmen ve oyuncu aşkı daha alevlendi.

İstanbul Times Haber Merkezi


Sevgilisinin çekeceği film için fedakarlıktan da kaçınmayan Burcu Kıratlı, saçlarını da kazıttı. Çekimler başladıktan 1 hafta sonra aralarındaki ilişki aşka dönüşen Kıratlı ile Biray Dalkıran, ilişkinin filmin önüne geçmemesi için de tedbirli davrandı. 'Peri Masalı' filminin setinde başlayan aşk sayesinde Kıratlı'nın eski nişanlısı Ahmet Kural'ı tamamen unuttuğu söyleniyor.

Başından aldığı tebrik

Yönetmen Biray Dalkıran, rolü gereği saçlarını kazıtmasıyla gündeme gelen Burcu Kıratlı'yı başından öperek tebrik etmişti. O dönem, ikilinin aşk yaşadığı bilinmiyordu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11