banner56

Bağcılar’dan Arnavutluk’taki yetimlere kıyafet yardımı

Geçtiğimiz Ramazan ayında ilçedeki 1300 yetim ve öksüz çocuğa kıyafet yardımında bulunan Bağcılar Belediyesi , hayırsever işadamlarının da desteğiyle hazırlanan proje kapsamında Arnavutluk’un başkenti Tiran’daki iki bin çocuğu daha giydirecek.

Bağcılar’dan Arnavutluk’taki yetimlere kıyafet yardımı
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile hayırsever işadamları, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenecek programda yetim ve öksüz çocuklara kıyafetlerini ve hediyelerini dağıtacak.

Bağcılar Times Haber Merkezi 

Geçtiğimiz Ramazan ayında ilçedeki 1300 ve Arnavutluk’daki iki bin yetim ve öksüz çocuğu hayırsever işadamlarının da katkısıyla giydiren Bağcılar Belediyesi, bu kapsamda yurt dışında hazırlanan projelerine bir yenisini daha ekledi. Tiran’da düzenlenecek programda toplam iki bin yetim ve öksüz çocuğa kıyafet yardımında bulunulacak.

Arnavutluk’un başkenti Tiran’daki Rusi Kapalı Spor Salonu’nda 14 Eylül 2013 tarihinde saat 10.00’da düzenlenecek programda Bağcılar belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile hayırsever işadamları öksüz ve yetim çocuklara çeşitli hediyelerle birlikte kıyafetlerini verecek.

Yetim Ve Öjksüzler Gülerse Dünya Güler

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çocukların gelecek nesillerin teminatı olduğunu ifade etti. Çağırıcı, onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çaba gösterdiklerini belirterek şunları söyledi:
“Ben bu vesile ile hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızı donanımlı ve iyi birer vatandaş olarak yetiştirmeliyiz. Yetimler gülerse dünya güler. Onların her türlü ihtiyacını karşılamalıyız. Mübarek Ramazan Bayramı öncesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim ve öksüz çocuklarımıza bayramlık kıyafetler dağıttık. Bu bakımdan ayrı bir mutluluk duyuyorum.“
Çağırıcı, yardımseverlik ve paylaşma duygularının insanlar arasında birlik ve beraberliğin gelişmesine katkıda bulunduğunu kaydetti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11