banner56

Bağcılar fesleğen kokuyor

Bağcılar Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “16. Çevre Yürüyüş’ü” Bağcılarlıların yoğun ilgisini çekti. Çevre Kulübü üyeleri ile izci öğrencilerin de yeraldığı yürüyüş sırasında Bağcılarlılara fesleğen ve begonya dağıtıldı.

Bağcılar fesleğen kokuyor
Bağcılar Belediyesi’nin, “Çevre Haftası” etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği “16. Çevre Yürüyüşü” Güneşli, Yüzyıl ve Fatih mahallelerinde yapıldı. Bağcılar Belediyesi Çevre Kulübü üyeleri ile izcilerin de aralarında bulunduğu kortejde yol boyunca vatandaşlara fesleğen ve begonya dağıtıldı. Yürüyüş sonrası 100. Yıl Parkı’ndaki ağaçlara kuş kafesi yerleştirildi. Parktaki bir ağaca kuş kafesi yerleştiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hemşehrilerine begonya ve fesleğen dağıttı.

“BİNLERCE ÇİÇEK KAPIŞILDI”

Yüzyıl Mahallesi’ndeki “16. Çevre Yürüyüşü” Bilgi Evi öğrencilerinin folklor gösterisi ile başladı. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği mini çocuk oyunlarının ardından kortej halinde yürüyüşe geçildi. Yürüyüş sırasında AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Bağcılar Belediyesi Çevre Kulübü üyeleri çiçek dağıttı. Kortej yürüyüşü 100. Yıl Parkı’na kadar sürdü.

“AĞACA KUŞ YUVASI YERLEŞTİRDİ”

Etkinlik kapsamında Bağcılar 100. Yıl Parkı’ndaki ağaçlara Bağcılar Engelliler Sarayı kursiyerlerinin yaptığı kuş yuvaları yerleştirildi. Bir ağaca kuş kafesi yerleştiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Parkı ziyaret eden hemşehrilerim de kuş sesleri arasında huzur içerisinde oturacaklar.” dedi. Bağcılar Belediyesi’nce düzenlenen etkinlikler kapsamında Bağcılarlılara 30 bin begonya ve fesleğen dağıtıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11