banner56

Bağcılar Belediyesi bu sene de medyayı unutmadı

Bir yıl boyunca zor şartlar altında görev yapan medya mensuplarına senede bir günde olsa güzel bir piknik yaşatan Bağcılar Belediye başkanı Lokman Çağırıcı basın mensuplarını unutmadı için büyük takdir aldı.

Bağcılar Belediyesi bu sene de medyayı unutmadı
Gazete,Dergi,İnternet,Radyo ve Televizyon dünyası Kirazlıbent'teydi 

İstanbul'da yayıncılık yapan yüzlerce medya mensubu ve ailesi Bağcılar belediyesinin medya pikniğine katılarak orman içinde temiz hava alarak gönüllerince bir gün geçirdiler. 

Bağcılar Times Haber Merkezi 

Bağcılar Belediyesi basın danışmanı Abdullah Arıdoru ve basın büro çalışanı Hakkı Kırkaya, daha çok medya mensubunun pikniklerine katılması adına günlerce çaba sarf etmeleri takdire şayandı.

Bağcılar belediye başkanı Lokman Çağırı tüm basın mensupları ile yakından ilglendi.

Başkan'ın spor aletlerini kullanarak ortaya koyduğu performans da görülmeye değerdi.

Çetiner Media Group piknikteydi

www.bağcılartimes.com haber portalı'dan Yıldız Çetiner,İstanbul Times Gazetesi'nden genel yayın yönetmeni Müslüm Aktürk, www.istanbultimes.com.tr've www.istanbultimes.tv.den Mustafa Kemal Dolaşır,Ferdi Türk,Elif Günay ve Kameraman Erhan Şahin'den maydana gelen ekip hem görev yaptı hem de piknik.

Bağcılar Belediyesinin Medya Pikniğine ÇETİNER MEDDIA GROUP Başkanı Hüseyin Çetiner ve ailesi de Bağcılar Belediyesinin medya pikniğinin öğleden sonraki kısmına katılarak meslektaşları ile hasbihal etme imkanı buldu.
 
Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11