banner56

Yaz spor okulları başlıyor

Bağcılar’da eğitim gören 8 ile 14 yaş aralığındaki ilköğretim okulu öğrencilerinin her yıl büyük ilgi gösterdiği Bağcılar Belediyesi Yaz Spor Okulu başlıyor. Geçtiğimiz yıl 13 bin öğrencinin katıldığı, Yaz Spor Okulları’na bu yıl 20 bin öğrencinin katılımı bekleniyor. Bağcılar Belediyesi kayıt yaptıran her öğrenciye spor malzemesini ücretsiz dağıtıyor.

Yaz spor okulları başlıyor
Yoğun bir eğitim-öğretim yılını geride bırakan Bağcılarlı öğrenciler, her yıl olduğu gibi bu yıl  da çeşitli spor aktivitelerinin bulunduğu Bağcılar Belediyesi Yaz Spor Okulu’na katılmak için  kayıt yaptırmaya başladı. Toplam 20 bin öğrencinin katılımının beklendiği okullarda 8 ile  14 yaş aralığındaki ilköğretim okulu öğrencileri, Mahmutbey Stadyumu başta olmak üzere  ilçe genelindeki 30 spor merkezinde düzenlenecek etkinliklere katılacak. Bağcılar Belediyesi  servis araçlarıyla evlerinden alınacak olan öğrenciler, eğitim sonrasında da yine alındıkları  noktaya bırakılacak. 

“16 BRANŞTA EĞİTİM VERİLİYOR”

Veli ve öğrencilerin taleplerine göre hazırlanan aktiviteler çocukların zihin ve beden gelişimine katkı sağlıyor. Öğrenciler, 40 gün sürecek eğitim sürecinde 80 kişilik uzman eğitimcilerin gözetiminde futbol, voleybol, basketbol, badminton, tenis, halk oyunları, atletizm ve satranç başta olmak üzere 16 farklı branşta eğitim alacak. Kayıt yaptıran her öğrenciye Bağcılar Belediyesi’nce ayakkabı, tozluk, forma gibi spor malzemeleri de ücretsiz dağıtılıyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11