banner56

Kadir Kuş Hoca vefatının yıldönümünde anılıyor

Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken geçirdiği kalp krizi sonucu Hakk’ın rahmetine kavuşan Kadir Kuş, vefatının birinci yıldönümünde adını taşıyan okulda törenle anılacak.

Kadir Kuş Hoca vefatının yıldönümünde anılıyor
Meslek hayatı boyunca öğretmenlik, müdürlük ve en son Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  görevlerinde bulunan Kadir Kuş, eğitim camiasına önemli katkılarda bulundu. 27 Haziran  2012 tarihinde geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu Hakk’ın rahmetine kavuşan Bağcılar eski  İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş’u öğrencileri unutmadı. Bağcılar Kadir Kuş İmam Hatip  Ortaokulu öğrencileri, Kuş için hatim duası yapacak.  Öğretmenler, öğrenciler ve tüm Bağcılarlılar tarafından çok sevilen merhum Kadir Kuş, 13  Haziran 2013 tarihinde Kadir Kuş İmam Hatip Ortaokulu’nda saat 17.30’da düzenlenecek  törenle anılacak. 

“EĞİTİME BÜYÜK KATKILARDA BULUNDU”



Kadir Kuş, 1953 yılında Samsun Vezirköprü ‘de doğdu. İlköğrenimini Samsun Vezirköprü’de,  orta öğrenimini Amasya Merzifon’da ve yüksek öğrenimini de Konya‘da tamamlayan Kuş,  1975 yılında İstanbul Bayrampaşa Rıfat Canayakın Lisesi’nde öğretmenlik vazifesine başladı.  Meslek hayatında sırasıyla Mahmutbey Ortaokulu ve Dr. Kemal Naci Ekşi Lisesi Müdürlüğü görevlerinde bulundu. En son 2005 yılında atandığı Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  görevini yürütüyordu. Kuş, 27 Haziran 2012 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını  kaybetti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11