banner56

Burası Bağcılar...

Çetiner Media Group bünyesinde faaliyete başlayan www.bagcilartimes.com haber portalı muhabirleri Bağcıların her yanında fotoğraf çekerek ilçenin güzelliklerini halka tanıtmaya başladı...

Burası Bağcılar...
Kayısı bahçesi ve Malatya evi ile sanki Malatyadasınız gibi...

Bağcılar Belediye başkanı Lokman Çağırıcı'nın halkın hizmetine sunduğu nostalji bahçelerinden kayısı bahçesini sizin için gezdik ve gözlemlerimizi sizinle palyaşıyoruz.


Bağcılar Times Haber Merkezi

Sabahın erken saatlerinde gezdiğimiz kayısı bahçesin içinde sabah sporu yapan bayanların güvenle yeşilliklere bürünmüş bahçe içinde spor yaptıklarını şahit olduk.

İstanbul'un en kalabalık nüfusuna sahip olan Bağcılar gelişim ve değişim sürecini ilçenin kurucu belediye başkanı Eğitimci,Avukat Feyzullah Kıyıklı ile başalatmış olsa da sürekli yeni yapıların yapılması ile henüz gelişimini tamamlamamış olsa da başarılı ve halk odaklı çalışan Belediye başkanı Lokman Çağırıcı ilçeye bir çok güzellik katmış durumda.

Çocuklarmızın ve gençleri meyve ağaçlarını unuttukları bir dönem de İstanbul'un göbeğine Kayısı,Üzün,Kestane  ve Kiraz bahçeleri kazandıran Çağırıcı'nın bu hizmetini gelecek nesiller de hatırlayacaktır.


Bağcılar Times ailesi olarak bir çok güzel hizmetine şahit olduğumuz Bağcılar Belediye başkanı Lokman Çağırıcı ve ekibini kutluyoruz.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11