banner56

Engelli Sporcular Dünya Şampiyonası’nda

Bağcılar Belediyesi Engelli sporcularından Hamide Kurt ve Zübeyde Süpürgeci Fransa’nın Lyon şehrinde 19-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan Bedensel Engelliler Atletizm Dünya Şampiyonasına katılmak üzere Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takım kafilesiyle Fransa’ya gittiler.

Engelli Sporcular Dünya Şampiyonası’nda
Dünya Şampiyonasında Tekerlekli Sandalye koşusunda Hamide Kurt 200 m, 400 m ve 800 m’de Zübeyde Süpürgeci  ise 100 m ve 200 m’de yarışacak. Daha önce İsveç, İtalya, Dubai ve Çek Cumhuriyeti’nde  yarışan sporcular geçtiğimiz yıl Hollanda’nın Stadskanaal şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonasında Hamide Kurt Avrupa Şampiyonu, Zübeyde Süpürgeci ise Avrupa 3. sü olmuştu.

Bağcılar Times Haber Merkezi 


Milli Sporcu Kurt  “Bağcılar Belediyesi’nin sporcusu olduğunu, daha önce katıldığı yarışlardan madalyalar aldığını, Avrupa Şampiyonu ünvanının olduğunu ,Dünya Şampiyonasında da  inşallah  madalya alarak Ülkeme ve Bağcılar’a dönmek isterim” dedi.  Süpürgeci ise “çok heyecanlıyım, hedefim madalya almak. Üzerimizde emeği olan Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı’ya çok teşekkür ediyorum,” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Engelli sporcularımız her geçen gün bizlere daha fazla mutluluk yaşatıyorlar, onların bu azim ve başarıları takdire şayandır. Önce Avrasya Maratonu şampiyonluğu, ardından Türkiye Şampiyonluğu, son olarak benimde yanlarında olduğum Hollanda’da düzenlenen yarışda  Avrupa Şampiyonluğu başarısını elde ettiler. İnşallah şimdide Dünya Şampiyonasında başarı elde etmeye çalışacaklar. İki sporcumuza da başarılar dilerim. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11