banner56

“Engelliler ve yakınları iftarda buluştu”

AK Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı’nın “engelliler ve engelli yakınları” için düzenlediği iftarda engelli semazen grubu ve müzik korosu davetlilere keyifli anlar yaşattılar. İftara katılan davetliler arasında yer alan türkücü Onur Şan da mini bir konser verdi.

“Engelliler ve yakınları iftarda buluştu”
Mübarek Ramazan ayının bereketli sofralarında buluşan başta yaşlı, genç, kadın ve engelli olmaküzere her yaş ve kesimden Bağcılarlı birlikte oruç açmanın huzurunu yaşıyorlar. AK Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında buluşan engelliler ve engelli yakınları birlikte oruçlarını açtılar. Teravih sonrası düzenlenen programda ünlü türkücü Onur Şan sahne alarak davetlilere müzik ziyafeti verdi.

Bağcılar Halk Sarayı’ndaki iftar öncesinde “Turgut “ adlı görme engelli çocuk Kur’an-ı Kerim okuyarak ilahi söyledi. Ezan sonrası yapılan duanın ardından hep birlikte oruç açıldı. İftar davetine AK İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Karaca iftar sonrası yaptığı konuşmada AK Parti hükümeti döneminde engelli ve yaşlıların her zaman göz önünde tutulduğunu belirtti. Onların sorunlarını hep gündemde tuttuklarını ifade eden Karaca, “Dünün çocukları olan hayatının en güzel dönemlerini bizler için çalışarak geçiren yaşlılarımıza saygıda ve vefada kusur etmemeliyiz. Özellikle huzurevlerinde bulunan yaşlıları ziyaret ediniz.” diye konuştu. Ramazan’da aynı sofrada buluştukları için çok mutlu olduklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk de, bu yıl Ramazan ayının çok bereketli ve huzurlu geçtiğini ifade etti. Bağcılar Belediyesi’nin mahalle iftarı düzenlediğini de ifade eden Öztürk, ilçe engelliler ve yaşlılar komisyonunun katkılarıyla organize ettikleri etkinliklerin yararına dikkat çekti. Öztürk, AK Parti iktidarında engelliler ve yaşlılar için önemli hizmetler verdiklerini de sözlerine ekledi. 

“SEMA GÖSTERİSİ SUNULDU İLAHİ SÖYLENDİ”


İftar sonrası sahneye çıkan Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı Müzik Grubu seslendirdiği ilahilerle alkış topladı. Ardından semazen grubu sema gösterisi sunarken ilerleyen dakikalarda sahne alan ünlü türkücü Onur Şan mini bir konser verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11