banner56

“Erkişi, Çocuklarla birlikte İlahiler okudu”

Türk Müziğinin tanınan seslerinden Ertuğrul Erkişi, Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı İrfan Sofrası’nda verdiği konserle davetlilerin alkışını topladı. Minik hayranlarını sahneye alan Erkişi, onlarla da ilahiler okudu. Hayranlarıyla kısa sohbette bulunan Erkişi, çocuklara önem verilmesi ve çok iyi eğitilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Eğer Mısır’da iyi yetişmiş sözü geçen insanlar olsaydı eli silahlılar öyle davranamazdı” diye konuştu.

“Erkişi, Çocuklarla birlikte İlahiler okudu”
Bağcılarlıların yoğun ilgi gösterdiği “Ramazan Çadırı İrfan Sofrası” programına konuk olan özgün müzik sanatçısı Ertuğrul Erkişi okuduğu ilahilerle davetlilere hoşça dakikalar yaşattı. Aileleriyle kendisini izlemeye gelen minik hayranlarını sahneye alan Erkişi çocuklarla birlikte ilahiler okudu. Miniklerin gösterdiği performans davetliler tarafından alkışlandı.
Programda ekibiyle sahne olan Ertuğrul Erkişi, bilinen ilahileri seslendirdi. Konserinin ilerleyen dakikalarında “Minik Dualar”dan da örnekler sunan Erkişi, “Minik Dualar” adlı bir projeleri olduğunu ifade etti. Erkişi, konserleri sırasında sahneye aldığı çocuklarla birlikte ilahiler söylediğini hatırlatarak, “Bugünkü programımızı daha çok dua ve muhabbet üzerine bina ettim.” diye konuştu.
Ardından sahneye 10 çocuğu alan Erkişi, birlikte ilk önce “Teşekkür Ederim Allahım” adlı eseri okudu. Erkişi, çadırı dolduran davetlilerin yoğun isteği üzerine miniklerle “Teşekkür Ederim Allahım”, “Peygamberim” ve “Uyku Duası” adlı ilahileri seslendirdi. Konseri sırasında hayranlarıyla sohbet eten Erkişi, bir sırrını da paylaşarak, “Sahneye aldığım çocuklarımızla birlikte ilahiler söylüyorum. Aralarında kabiliyetli olanları seçiyorum ve “Minik Dualar Grubu”na alıyorum.” dedi.
“GÜFTESİ MEHMET AKİF’İN OLAN BESTELERİNİ SESLENDİRDİ”           
Hayranlarıyla sohbet eden Erkişi, çocukların hem mesleki hem de insani anlamda iyi yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı. Belirli bir milletin her alanda söz sahibi olduğunu ve yetişmiş bilim adamlarına, hukukçulara ve kanun adamlarına sahip olduğuna dikkat çeken Erkişi, “Eğer Mısır’da iyi yetişmiş sözü geçen bilgili insanlar olsaydı eli silahlı kişiler öyle davranamazdı.  Bizim dünyada İslamiyeti güzel temsil eden insanlara ihtiyacımız var.” dedi. Erkişi, konserinin son bölümünde solo albümü olan “Safahat’tan Şarkılar”dan “Şehitler Ölmez”in de aralarında bulunduğu sevilen bestelerini seslendirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11