banner56

Kadir Gecesi’nde ünlü hafızlar Kur’an-ı Kerim okuyacak

Ramazan ayında teravih sonrası her Perşembeyi Cuma’ya bağlayan gecelerde “Kur’an-ı Kerim” ziyafeti verilen “Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı İrfan Sofrası”nda ilçe sakinlerini Kadir Gecesi de benzersiz Kur’an ziyafeti bekliyor.

Kadir Gecesi’nde ünlü hafızlar Kur’an-ı Kerim okuyacak
Ramazan ayı tüm yurtta olduğu gibi Bağcılar’da da bereketli ve huzurlu geçiyor. Gül kokulu camilerde ibadetlerini yerine getiren ilçe sakinler iftarlarını Bağcılar Belediyesi’nin Wi-Fi’li ve klimalı Ramazan Çadırında açıyor. “Ramazan Çadırı İrfan Sofrası”nda mübarek Kadir Gecesi için de özel bir program hazırlandı.  Program kapsamında Dünya Kur’an Okuma Yarışması birincisi Bümyamin Topçuoğlu’nun yanı sıra tanınmış hafızlar Kur’an ziyafeti verecek.
Bağcılar’da bu yıl da Ramazan farklı yaşanıyor.  Ramazan çadırı ile mahalle iftarlarında her akşam yaklaşık altı bin ilçe sakininin birlikte iftarını açtığı Bağcılar’da Kadir Gecesi de farklı bir program hazırlandı. “Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı İrfan Sofrası”nda düzenlenecek Kadir Gecesi programına ülkemizde ve yurt dışında sevilen imam hatipler katılacak. Kablosuz internet ağı Wi-Fi ve 16 klimanın bulunduğu iftar çadırındaki programda şu hafızlar Kur’an ziyafeti verecek:
İSTOÇ Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, Almanya  Kur’an okuyucusu Remzi Er, Fatih Camii İmam Hatibi Hafız Osman Şahin, Emine İnanç Vakfı Camii İmam Hatibi Abdurrahman Bozan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü İmamı Hafız Bünyamin Araz ve Kudüs eski Müftüsü ve Mescidi Aksa İmamı İklime Sabri.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11