banner56

Peygamber Efendimizi Şiirleriyle Anlattı

"Veysel Karani" ve "Rabia" filmlerinde baş rol oynayan, Peygamberimizin hayatını, İslamiyet'te yaşanan olayları kendine özgü anlatımı ile dile getiren Dursun Ali Erzincanlı, şiirlerini bu kez Bağcılar İrfan Çadırı’nda söyledi.

Peygamber Efendimizi Şiirleriyle Anlattı
Ramazan ayını farklı etkinlikleriyle sürdüren Bağcılar Belediyesi, bu kez Faran Dağları’nda Açan Sevgili” Naat-Şerifi ile gönüllerde tahta kuran ve Sen Yoktun, Adın Geçer, Bedir gibi şiirleriyle kendinden söz ettiren Dursun Ali Erzincanlı Ramazan Çadırı’nda sevenleriyle buluşturdu. 
Seyr FM radyo programcısı Recep Kara’nın sunduğu geceye Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ileri birlikte Ramazan Çadırı’nı dolduran yüzlerce Bağcılarlı Erzincanlı’yı dinlemeye geldi.
ŞİİRLERİYLE MEST ETTİ
Yoğun alkışlarla sahneye çıkan Dursun Ali Erzincanlı, programına fil vakası şiiriyle başladı.  Peygamberimizin döneminde Yemen’in Karen şehrinde yaşayan Üveys Veysel Karani Hazretleri’nin hayatını anlatan Erzincanlı Veysel Karani filminde de başrol oynamıştı. Erzincanlı, izleyicilerini Peygamberimizin sevgisini anlatan şiirleriyle programını sürdürdü.
Başkan Lokman Çağırıcı,  Dursun Ali Erzincanlı’ya teşekkür ederek, “Peygamber Efendimizi şiirlerle anlatıyorsunuz. Bu güzel ayda çadırımızda şiirlerinizle bizleri mest ettiniz. Duygusal bir gece yaşattınız. Yüreğinize sağlık” diyerek gecenin anısına plaket takdim etti.
Bağcılar’ın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını söyleyen Erzincanlı, her Ramazan ayında buraya davet edilmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Program bitiminden sonra izleyiciler Dursun Ali Erzincanlı ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11