banner56

Kültür Sanat sezonu Türk & Yunan ezgileriyle başlıyor

Bağcılar’da kültür sanat sezonu açılıyor. Bağcılarlılar Türk sinema tarihinin hasılat ve gişe rekorunu kıran Fetih 1453 filmini ücretsiz izleyecek. Etkinlikler kapsamında Balkan Savaşları’nın 100 yılı dolayısıyla Mübadiller Vakfı Korosu Türk ve Yunan ezgilerinden oluşan konser verecek.

Kültür Sanat sezonu Türk & Yunan ezgileriyle başlıyor
 Bağcılar’da Kültür Sanat sezonu başlıyor. Mayıs ayı sonunda Yaz tatili dolayısıyla ara verilen etkinlikler yeniden başladı. Etkinlikler kapsamında çocuklar ve yetişkinlere yönelik sinema ve tiyatro gösterimi gerçekleştiriliyor.  Aylık olarak planlanan etkinliklerde ayrıca, konferanslar, paneller, seminerler düzenleniyor.

Bağcılar Times Haber Merkezi 

PERDE FETİH 1453’LE AÇILIYOR

Yeni sezonda film gösterimlerine 2012’i yapımı, hasılat ve gişe rekoru kıran Fetih 1453 filminin gösterimi ile başlanacak. Film, 6-7 Ekim tarihlerinde Bağcılar’da izleyiciyle ücretsiz buluşacak. Ayrıca Max Maceraları 2, Madagaskar 3, Sevimli Kahraman, Sevimli Kedi İş Başında, Sevimli Balık Pupi ve Yangın Var filmlerinin de gösterimi yapılacak.

“ÖĞRENMEK İÇİN ASLA GEÇ DEĞİL” SEMİNERLERİ…

Ekim ayında Bağcılar Belediyesi’nin AB’den fon desteği sağlayarak uyguladığı “Öğrenmek İçin Asla Geç Değil” seminerlerine de okullarda devam edilecek. Yeni sezonda Bilgi Evi öğrencileri de “Kariyer Buluşmaları” adı altında gerçekleştirilen etkinliklerle kariyer sahipleriyle buluşmaya devam edecek.

YUNAN VE TÜRK EZGİLERİ BİR ARADA…

Balkan Savaşları’nın 100’üncü yılı dolayısıyla düzenlenen özel etkinlikte Mübadiller Vakfı Korusu Türk ve Yunan ezgilerinden oluşan bir konser verecek. Bağcılarlılar, Kültür Merkezi’nde 3 Ekim’de saat 19.00’da gerçekleştirilecek konsere ücretsiz katılabilecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11