banner56

Bilim ve Teknoloji Sergisi açıldı

1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla Engelliler Sarayı’nda Bilim ve Teknoloji Sergisi açıldı. Sergi kapsamında, Mucitler Atölyesi’nde maket haline getirilen pek çok bilimsel çalışma sergileniyor. Öğrenciler sergiyi ücretsiz gezebiliyor. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda Bilim ve Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Sergisi açıldı
Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda Bilim ve Teknoloji Sergisi açıldı. 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla Mucitler Atölyesi tarafından açılan sergi çocukların yoğun ilgisini
çekiyor.

Bağcılar Times Haber Merkezi  
Serginin açılışında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bilimsel çalışmaların önemine dikkat çekti ve belediye olarak sadece üstün yetenekli öğrencilere yönelik bir Bilgi Evi planladıklarını söyledi. Sergiyi öğrencilerle birlikte gezen Çağırıcı, onlara çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.
Açılış programına katılan Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır da yaptığı konuşmada öğrencilere, “Sizler arasından tahmin edemeyeceğimiz başarılara imza atacak kişiler çıkacak” dedi.
Programa, Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır ve Başkan Çağırıcı’nın yanı sıra AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ile belediye meclis üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11