banner56

“Yaz Spor Okulları rekor katılımla tamamlandı”

Bu yıl Bağcılarlı gençlerin büyük ilgi gösterdiği “Bağcılar Belediyesi Yaz Spor Okulları” sezon eğitimini başarıyla tamamladı. Geçtiğimiz 06 Haziran’da Mahmutbey Stadyumu’nda düzenlenen açılışla start alan ve 16 branşta eğitim verilen kurslara 20 binin üzerinde öğrenci katıldı.pp

“Yaz Spor Okulları rekor katılımla tamamlandı”
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bağcılar Belediyesi Yaz Spor Okulları”na ilgi bu yıl da artarak devam etti. Toplam 39 noktada düzenlenen yaz spor okullarında öğrencilere başta futbol olmak üzere voleybol, basketbol, badmington, satranç, halk oyunları, tenis gibi 16 farklı branşta eğitim verildi. Öğrenciler 74 eğitmenin eşliğinde katıldıkları aktivitelerde bilgi ve becerilerini geliştirdiler.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SERVİS VE SPOR MALZEMESİ

Okullardaki eğitimlere katılan öğrencilere spor ayakkabı, forma ve şort Bağcılar Belediyesi’nce ücretsiz dağıtıldı. Yine eğitim süresince öğrenciler evlerinden servis araçlarıyla alındı. Eğitimlerini tamamlayan öğrenciler yine servis araçlarıyla alındıkları noktalara bırakıldı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bu yıl da yaz spor okulları, gençlik ve izci kamplarını başarıyla tamamladıklarını ifade etti. Çağırıcı, “Geçtiğimiz yıl Yaz Spor Okullarımıza 15 bin öğrenci katılmıştı. Bu yıl bu sayı 20 bini geçti.” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11