banner56

Runtalya Maratonu’nda Bağcılar zaferi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Runtalya Maratonu'na Bağcılar Belediyesi’nin engelli milli sporcuları damgasını vurdu. Erkeklerde Ömer Cantay birinci olurken, Birol Kamar ikinciliği elde etti. Bayanlarda ise Zübeyde Süpürgeci birinci, Maside Cesur ise ikinciliği kazandı. Dereceye giren sporculara madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Runtalya Maratonu’nda Bağcılar zaferi
Antalya’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Runtalya Maratonu'nun 9.’suna katılım yüksek oldu. Öger Tours ile Holiday Turizm işbirliğiyle düzenlenen Runtalya'ya toplam 4 bin 985 kişi kayıt yaptırdı. 36 ülkeden 1100 yabancı yarışmacının da katıldığı Runtalya'da önce Engelliler Koşusu'nun startı verildi..

İLK İKİ DERECE BAĞCILAR’IN

42 bin 195 metrelik maratonda yarışan sporcular, önce Atatürk Caddesi, Işıklar, Eski Lara Yolu, Fener, Lara Beach Sahil Yolu ve Lara güzergahını takip ederek sahil boyunca mücadele ettiler. Yarışma sonunda Bağcılar Belediyesi engelli milli sporculardan Ömer Cantay erkeklerde birinci olurken, Birol Kamar ikinciliği elde etti. Bayanlarda ise Zübeyde Süpürgeci birinci, Maside Cesur ise ikinciliği kazandı.
BAŞKANA HEDİYE
Maratonda ipi göğüsleyen Ömer Cantay, bu şampiyonluğu Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya hediye etiklerini söyleyerek söyleyerek; “Başkanımız Lokman Çağırıcı’ya çok teşekkür ederim. Bize verdiği desteklerinden dolayı, bu başarılı sonuçları alıyoruz. Bağcıların adını Türkiye’ye duyurmaktan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

ONLAR BAĞCILARIN GÖZBEBEĞİ


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Runtalya Maratonun’da başarılı sonuçlar alan sporcuları tebrik ederek, “Gerek basketbol, gerekse atletizimde engelli sporcularımızın son dönemde aldığı başarılı sonuçları görünce gurur duyuyoruz. Onlar bizim gözbebeğimiz. Belediye olarak onlara desteğimiz her daim artarak sürecektir.” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11