banner56

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Gazetecilerin Sorularını Cevapladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül gazetecilerin sorularını cevapladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Gazetecilerin Sorularını Cevapladı.
Başbakan Erdoğan'ın “YouTube ve Facebook'un kapatabileceği” yönündeki açıklamasını değerlendiren Cumhurbaşkanı Gül, "Bu platformaların kapatılması diye bir şey söz konusu olmaz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül, bir soru üzerine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "YouTube ve Facebook'un da kapatabileceği" yönündeki açıklamasını değerlendirdi. Abdullah Gül, şunları söyledi: "Türkiye demokratik bir hukuk ülkesidir. Gerilemek söz konusu olmaz, kimse de böyle bir şeyi özlemez. İnternet konusundaki yasayı biliyorsunuz. Sıkıntılı durumlar vardı, TBMM'de noksanlıkları da düzelttiler.

Bağcılar Times Haber Merkezi / Birol Can Dede

YouTube gibi Facebook gibi platformlar dünyanın her tarafında geçerli olan şeyler ve bunların kapatılması diye bir şey söz konusu olmaz. Yalnız bu platformlarda herhangi bir şekilde suç işlenirse birisine haraket veya birisinin özel hayatına saldırı söz konusu olursa mahkeme kararıyla da kapatılır.

Gerçek ortamda suç neyse sanal ortamda suç aynıdır, takibi yapılır. Herhangi bir şekilde özgürlüklerden geriye gidiş söz konusu değil." 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11