banner56

Bağcılarlı Muhtarlar: “Çağrıcı İle Yola Devam Etmek İstiyoruz”

Katılımcı belediyeciliğin en güzel örneğinin sergilendiği Bağcılar ilçesinde görev yapan 22 mahalle muhtarı 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde yeniden Belediye Başkan adayı olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile çalışmak istediklerini açıkladı. “Başkan Çağırıcı ile yola devam” diyen muhtarlar hazırladıkları metni de imzaladılar.

Bağcılarlı Muhtarlar:  “Çağrıcı İle Yola Devam Etmek İstiyoruz”
İlçeyi her kesimden ve her yaştan hemşehrilerinin görüş, düşünce ve temennilerini alarak yöneten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya bütün mahalle muhtarından da destek geldi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçedeki 22 mahalle muhtarıyla sıkça bir araya gelerek kahvaltılı toplantılarda görüş ve temennileri dinliyor. Hizmet alanlarla hizmet verenler arasında iletişimi sağlayan muhtarlar, Çağırıcı’nın düzenlediği Halk Meclisleri ile Halkla Görüş Günleri’nde de hazır bulunuyorlar. İlçe sakinlerinin yaşadıkları sıkıntıları dile getirdikleri bu toplantılarda muhtarlar da görüş, düşünce ve temennilerini dile getiriyorlar. Bu toplantılarda dile getirilen sorunlar çözüme kavuşturuluyor.








“ÇAĞIRICI’YA TAM DESTEK”

Bu arada Bağcılar’daki 22 mahalle muhtarı aralarında yaptıkları toplantıda da uyumlu bir çalışma içerisinde bulundukları Çağırıcı ile sorunları kısa sürede çözüme kavuşturduklarını ifade ettiler. Yeni dönemde de Çağırıcı ile çalışmak istediklerini açıklayan muhtarlar, bu dileklerini yazılı metne dökerek imzaladılar.

“İLÇEMİZİ ONLARLA BİRLİKTE YÖNETİYORUZ”

İlçedeki bütün muhtarların kendisiyle çalışmak istediklerini açıklamalarından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Çağırıcı, muhtarların çok önemli bir görevi yerine getiren kurumun temsilcileri olduğunu belirtti. Muhtarların görüş ve düşüncelerine önem verdiğini kaydeden Çağırıcı, “İlçemizde yaşayan herkesin sorunlarını kısa sürede belirliyoruz ve çözüme kavuşturuyoruz. Neticede sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini ortaya koyuyoruz. Kendileri yeni dönemde de Allah kısmet ederse benimle çalışmak istediklerini belirttiler. Bana güzel temennilerini ve dileklerini bildiren muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum.İnşallah yeni dönemde de ilçemize yeni yatırımlarla hizmet vermeye devam edeceğiz.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11