banner56

Okul Müdürleri İstişare’de Buluştu

Bağcılar ‘da görev yapan okul müdürleri, Engelliler Sarayı’nda düzenlenen “İstişare Toplantısı”nda bir araya geldi. İlçedeki okullarda görev yapan 80’e yakın okul müdürünün katıldığı toplantıda ilçedeki eğitim konularıyla ilgili görüş ve düşünceler dile getirildi.

Okul Müdürleri İstişare’de Buluştu
 “5 trilyon lira masraf yaparak sınıflara bilgisayar aldık. Asli görevimiz olmamasına rağmen öncelik olarak eğitimin sorunlarını çözmek için çalıştık. Belediye olarak en büyük payı eğitime ayırdık. Öncelikli olarak okullarımızın ve camilerimizin alt yapılarını tamamladık. Tuvaleti akan ve çamura bulanmış bahçeli okulumuz kalmadı. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında okullarımızdaki dış cephe çalışmalarımızı tamamladık.”

Bağcılar Belediyesi olarak ayrıca gelirden eğitime katkı payı ödediklerini de ifade eden Çağırıcı, yatırımlarının devam edeceğini kaydetti. Bağcılar’daki okulların hem üniversite sınavlarında hem de sportif yarışmalarda önemli başarılara imza attığını da kaydeden Çağırıcı, inşaatı tamamlandığında öğrencilerin yedi yüzme havuzundan ücretsiz olarak yararlanabileceklerini kaydetti. Çağırıcı, Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki havuzun inşaatının bittiğini Kemalpaşa, Evren ve Demirkapı mahallelerindeki inşaatların da tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti. Çağırıcı, ayrıca Göztepe Mahallesi’nde de büyük bir spor kompleksi inşaatının başladığını da kaydetti.

Öğretmenlerimize Hizmet Bizim İçin Şereftir
Okullara kapalı spor salonları yaptıklarını da anlatan Çağırıcı, 30 trilyon harcayarak tamamladıkları mantolama çalışmaları sonucu okul binalarının yenilendiğini de sözlerine ekledi. Öğretmenlere hitap eden Çağırıcı, ”98 okulumuzda görev yapan 6500 kişilik öğretmen kadrosuna hizmet etmek bizim için büyük bir şereftir” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da, Bağcılar ilçesinin en büyük özelliğinin tüm kurum ve kuruluşların bir arada hareket etmesi olduğunu ifade etti. Kurulduğu 1992 yılından bu yana hem kaymakamlığın hem de belediyenin ilçedeki kurum ve kuruluşları bir arada tuttuğunu anlatan Yılmaz, “Başkanımız Lokman Çağırıcı’ya çok teşekkür ediyorum. Eğitim ile ilgili kendisine ne tür sıkıntıları ilettiysek geri çevirmedi.” dedi. 

Toplantıya Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve okul müdürleri katıldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11