banner56

Bu Kavga Ne Diye Hepimiz Kardeşiz

Son günlerde Ülkemizde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Her ne kadar Ak Parti ve Cemaat açık olarak savaş halindeyiz demese de iyi ile kötüyü ayırt edebilen akıl baliğ olmuş çocuklar dahil herkes ciddi bir şekilde müthiş bir güç gösterisi olduğunu biliyor.

Bu Kavga Ne Diye Hepimiz Kardeşiz
 Bu Kavganın kazananı Siyonistler olacak 
Bu kavgada Cemaat de Ak Parti de kazançlı çıkmayacak.İşin sonunda siyonistlerin kazançlı çıkacağı gün gibi ortada. Hükümet bir çok konuda hatalar yapmış olabilir. Ancak dahile kaşı kazanılan zaferin içerdeki fenalık ile bozulmasına Üstad Said-i Nursi başta olmak üzere hiçbir İslam alimi bu olaya cevaz vermez.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber

Yakinen biliyoruz cemaat Ak Parti ile gücüne güç kattı
İstanbul başta olmak üzere Ak Parti eğitim ve öğrencilere yaptıkları yatırımdan dolayı cemaate arsa, bina, imar imkanı vererek eğitime bir nevi destek olmak adına bir çok cemaate özellikle de FetullahHocanın cemaatine yardım etiklerini biliyoruz. Elimizde belgeler var, gördük. Ak Parti bu destek ve yardımları yaparken de kimseye bir şey peşkeş çekmiş değil. Örneğin Anadolu’nun bir beldesinde Belediyenin tam işletilemeyen bir oteli cemaat’in öğrenci  yurdu yapması için bağışlanmış. Burada eğitim öğretim gören öğrenciler o belde halkının evlatları olması nedeni ile Belediye Başkanları kolaylık sağlayarak cemaate büyük yardımlar yaptı.

Mahalli seçime 3 ay kala kavga manidar bulundu 
İnsanlar hükümetin yaptığı her çalışmayı beğenmeyebilirler. Ancak son 11 yılda Türkiye’de yapılan köklü değişiklikleri inkar etmek mümkün değil. Son günlerde yaşanan baskınlarda  gözaltına alınanların bakan çocukları ve son yıllarda zengin olan iş adamları olduğu göz önünde bulundurulduğu zaman halkı bunları tepkisi ve sert oluyor. 100 liralık elektik faturasını ödemeyen Ayşe teyze’ye hem 25 lira açma kapa cezası geldiği gibi elektriği kesildiği bir ortamda bakan çocuklarından birisinin eski para birimi ile 110 trilyon rüşvet aldığı  iddiası toplum vicdanını yaralıyor.

Çocuklarının adı rüşvete karışan  bakanlar hemen görevden alınmalıdır
Başbakan Erdoğan daha önce bir konuşmasında, "Hiçbir baba çocuğundan hırsızlık öğrenmemiştir. Eğer bir ailede hırsızlık varsa evladı babasından öğrenmiştir " diyerek güzel bir tespitte bulunmuştu. Biz adı geçen Bakanların çocukları rüşvet aldı babaları buna göz yumdu demiyoruz. Toplum vicdanının rahatlaması adına bakanlar hemen kendi hür iradeleri ile istifa etmeleri gerekir. İç İşleri Bakanı Emniyet teşkilatının en üst amiridir. Kendi evladı rüşvet almakla suçlanan bir bakanın görevde kalması doğru değildir. Bu değişiklik bir yenilgi değil bir hakkın yerine getirilmesidir.

Ak Parti yandaşı iş adamları iddiası can sıkıyor 
Yandaş İş Adamı her iktidar döneminde olmuştur. DYP döneminde yandaş İş Adamı Cavit Çağlar’dı, ANAP döneminde İHLAS Holding’ti, Koalisyonlar döneminde bir başka iş adamları idi. Ak parti döneminde  ise yandaş İş Adamı sayısı daha da arttı. Bunlara örnek olarak ,Ali Ağaoğlu, Taş Yapı, Albayraklar, Kalyon İnşaat,Cengiz İnşaat, Çalık Grubu,(Başbakan’ın 26 yaşındaki damadı bu grubun CEO’su olmuştu bir zamanlar,Berat Abayrak başbakan damadı olmasa idi bu göreve getirilir miydi hiç ?)

50 yıl önce garip köylüyü sömüren zalim ağalar TOKİ’den daha insaflıydı 
TOKİ’nin İstanbul’da yaptığı bir çok çalışmasında garip gureba'nın hakkını zorla elinden alarak zengin’e peşkeş çekti iddiaları aldı başını gidiyor. Yani TOKİ Tersine ROBBİN HOOD'CULUK yaparak fakirden aldı zengin’e verdi. Örnek  mi istersiniz? Başakşehir’in silüetini yerle bir eden TORUNLAR GYO.'nun "Mall of İstanbul" projesinde garip halkın elindeki arsalarının m2'sini 300 ile 600 TL arasında oldu da bitti maşallah mantığı ile alarak son yıllarda gelirlerine gelir katan  Torunlar GYO’ye verdi. Merhum Ali Durmuş’un varisleri TOKİ tarafından kandırıldıkları iddia ederek Küçükçekmece Adliyesinde her iki kurum aleyhinde dava açtılar.TOKİ’nin sert uygulamaları yıllar önce doğudaki ağaların köylüye yaptığı zulmü bugün şehrin göbeğinde istediği hak sahiplerine yapabiliyor.

Bütün bu yanlışlara rağmen yapılan diğer gelişmelerin hatırına ya konuşmak gerek ya da susmak 
Ak Parti iktidarı döneminde ciddi zararlar eden bizler bu kavganın Ülkeye hayır getirmediğini düşünüyoruz. Gerek Ak Parti gerekse de  başka bir  parti artık hiçbir cemaate güven duyguları ile bakmaz.  Gülen cemaati bu süreçte bizim görevimiz eğitim ve talebelere hizmettir deseydi daha sağlıklı ve doğru bir çalışma yapardı. Görünen o ki Pensilvanya’da dış mihrakların da tahriki ile cemaat hükümete karşı ateşe körükle gitmektedir.

Başbakan’ın ani kızgınlıkları ülke yararına değildir 
Holding Gazeteciliği değil de gerçek manada gazetecilik yapan idealist insanlar olsaydı ve hükümet de bunları bir şekilde susturmasaydı bakan çocukları bu kadar pervasız ve rahat hareket edemezlerdi diye düşünüyorum.

Tamam bu olayda cemaat,İsrail,Amerika ve diğer şer güçlerin parmağı olduğunu kabul etsek bile adı rüşvete katılan bakan çocukları ve babalarının hiç mi suçu yok ? Babaları evlalarına verildiği iddia edilen rüşvetlerin kendi makamlarından dolayı verildiğini bilmiyorlar mı? Bakınız, "Asrı Saadet’de bir halifeye birisi hediye veriyor defterdara bunu hazineye irad kaydet diyor. Memur da bu şahsınıza verildi der demez halife eğer ben bu makamda olmasaydım bana bu hediye verilmezdi." diyor.

Dolayısıyla bu hediyeni sahibi ben değil hazine kasasıdır diyor ve hediyeyi oraya veriyor. Başbakan Parti’de tek söz sahibi olmalıdır. Allah korusun Başbakan’a bir şey olursa Ak Partinin 2.3.4.ve 5.Adamı belli değil.

Bu kavganın sonu karakolda bitecek gibi gözüküyor.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11