banner56

İstanbul'da Kar Devam Ediyor.

Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı İstanbul'un her yerinde yağmaya devam ediyor.

İstanbul'da Kar Devam Ediyor.
  Dün akşam saatlerinde İstanbul'un yüksek kesimlerindeki bazı semtlerde başlayan kar yağışı gece saatlerinde devam etti. Kentin yüksek kesimlerinde etkisini artıran kar yağışının ilerleyen saatlerde tüm şehirde etkili oldu. 

Kar yağışı Bağcılar, Esenler, Bayrampaşa, Bakırköy, Beşiktaş, Kağıthane, Çamlıca, Sancaktepe veSultanbeyli, Zeytinburnu başta olmak üzere, bir çok ilçede etkisini arttırdı. Zaman zaman etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Yayalar yolda yürümekte zorluk çekerken, trafikteki araçlar zor anlar yaşadı. Üsküdar Harem Sahil Yolu'nda kar nedeniyle araçlar zor anlar yaşadı. Sürücüler araçlarının kontrolünü sağlamakta güçlük çekti.

Tuzlama Çalışmaları Başladı
Yetkililer, trafikte bulunan şoförleri dikkatli olmalaru ve kar lastikleri ve zincirlerini takmaları konusunda uyardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin tuzlama çalışması yaptıkları görüldü. Belediye ekipleri karla mücadele için sabaha dönüşümlü nöbet tutacak.

Kaygan Yolda Kaza
Okmeydanı'nda da kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Taksim Dolapdere Caddesi üzerinde kar nedeniyle kayan otomobil takla attı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11