banner56

İstanbul Times gecesine az kaldı

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in İmtiyaz sahibi olduğu haftalık İstanbul Times gazetesi 6.kuruluş yıl dönümü kokteylini ve 2012’nin enlerine plaket takdim törenini 6 Şubat 2013 tarihinde Saat 18.00’da Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapacak.

İstanbul Times gecesine az kaldı
 Gazetenin genel yayın yönetmeni Müslüm Aktürkyaptığı açıklamada şunları söyledi” Yıllardır basın yayın konusunda çalışmalar yapıyorum.

İstanbul Times Gazetesi gerek haber içeriği gerekse de mizanpaj olarak çok düzenli ve profesyonel şekilde 6 yıldır yayınlanarak okurun ile buluşuyor. 


Bağcılar Times Haber Merkezi


6 Şubat 2013 de 6.kuruluş yıl dönümümüzü görkemli bir şekilde, bakanlarımız,belediye başkanlarımız,valilerimiz,kaymakamlarımız,iş adamlarımız, sanatçılarımız, sivil toplum kuruluşları temsilcileri başta olmak üzere bir birinden değerli katılımcıların katılımı ile Zeytinburnu belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Bütün dolarımızı bu mutlu günümüzde yanımızda görmeyi arzu ediyoruz dedi.
 
Yayın kurulu başkanı Maksut Konyar ise yaptığı kısa açıklamada şunları ifade etti.” Geçen sene 5.kuruluş yıl dönümümüz muhteşem olmuştu.

Bu sene daha iyi bir çalışma yapmak üzere ekipçe çalıştık inşallah bu sene 6 Şubat 2013 Saat 18.00 da yapacağımız gecemiz daha da mükkemel olacak dedi.

Konyar konuşmasını bütün dikkatimize rağmen mutlaka davetiye vermeyi uttuğumuz dostlarımız vardır. Bu duyurumuzu davetiye niyetine kabul eden tüm sevenlerimizi gecemizde yanımızda görmeyi istiyoruz dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11