banner56

Mutluluğumuza ortak olun !

6 Şubat günü saat 6’da, 6.yılını kutlayacak olan İstanbul Times’in heyecanına, mutluluğuna davetlisiniz…

Mutluluğumuza ortak olun !
Hüseyin Çetiner’in İmtiyaz Sahibi olduğu haftalık yayınlanan İstanbul Times Gazetesi, 6.kuruluş yıldönümünü 6 Şubat 2013 tarihinde Saat 18.00’da Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezi’nde kutlayacak.

İstanbul Times Haber Merkezi

Kutlama kapsamında, önce kokteyl verilecek sonra, jüri tarafından belirlenen Yılın En’lerine plaketleri takdim edilecek. Siyaset, bürokrat, eğitim, iş dünyası, spor ve sanat ödüllerinin verileceği ödül töreni gecesinde Grup Bajar tarafından da bir konser verilecek.
İstanbul Times Genel Yayın Yönetmeni Müslüm Aktürk, başta okurlar olmak üzere bütün dostları bu mutlu geceye beklediklerini belirterek, “Mutluluğumuza mutluluk katmak isteyenler bizim özel konuğumuz olacak. Daha şevkle, daha moralli yazmak, sorunların, sorumluların üzerine daha cesur gidebilmek için okurlarımızın desteğine ihtiyacımız var. İşte bu yüzden 6 Şubat’ta yanımızda olmanızı istiyoruz” dedi.
İstanbul Times Yayın Kurulu Başkanı Maksut Konyar ise,” Geçen sene 5.kuruluş yıl dönümüzü yine dostlarımızın desteğiyle muhteşem bir şekilde kutlamıştık. Bu sene daha iyi bir yıldönümü için kutlamak üzere ekipçe çalıştık.

Bu yoğunluk sırasında davetiye veremediğimiz, davet etmeyi unuttuğumuz bütün dostlarımızı, sevenlerimizi yanımızda görmeyi arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yer     :  Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezi
               (Belediye Binası yanı )

Tarih  :  6 Şubat 2013 Çarşamba Saat 18.00'da

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11