banner56

En Köklü Teşkilat Saadet

Teşkilat çalışmalarında Saadet Partisi, her zaman kaliteli çalışmalara imza atıyor. Gerek tecrübe ve gerekse gündemi iyi okuma açısından yetiştirdiği teşkilat mensubu insanların sergiledikleri siyaset de o derece iyi sonuç veriyor.

En Köklü Teşkilat Saadet
Bu anlamda Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği teşkilat mensuplarını eğitme programı Bağcılar Mehmet Akif Kültür Merkezinde yapıldı.

Bağcılar Times Haber Merkezi
 
Genel Merkez patentli teşkilat dersleri olan ‘Neden Milli Görüş, Siyasi Rakiplerin Stratejileri, Temel Esaslar, Teşkilat Modelimiz ve Sosyal Yapının Güçlendirilmesi’ konulu dersleri İstanbul İl Eğitim Komisyonu üyeleri tarafından verildi.
 
Saadet Partisi Bağcılar İlçe Eğitim Başkanı Atilla Mehdigil, yaptıkları eğitim faaliyetiyle ilgili şunları söyledi: “İlçe Eğitim Komisyonumuz olarak Genel Merkezimizden silsile talimat olarak gelen temel teşkilat derslerimizi periyodik aralıklara teşkilatımıza veriyoruz. Biz, Bağcılar ölçeğinde ‘Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’ hedefimize ulaşmak için üzerimize düşeni bu şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Gayret bizden, tevfik Allah’tandır.”
 
Öte yandan Saadet Bağcılar İlçe Başkanlığı diğer birim faaliyetleriyle de çalışmalarını yürütüyor. Bu manada 04.01.2013’de Bayburt il, ilçe ve köy dernek temsilcileri İlçe Başkanlığına bir nezaket ziyaretinde bulundular.
 
Aynı zamanda kendiside Bayburtlu olan Saadet Partisi Bağcılar ilçe başkanı Beşir İstemi, Bayburt dernekleri temsilcilerinin bu ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederken, bunu aynı zamanda bir iadeyi ziyaret olduğunu da beyan etti.
 
İstemi, her ay sistematik olarak Bağcılarda bulunan hemşeri derneklerini ziyaret ettiklerini, zaman zaman da yerel medya muhtarlar ve dernekler yöneticileriyle geniş katılımlı toplantılar düzenlediklerini söyledi.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11