banner56

Başkan Çağırıcı Bayburt’ta konferans verdi

Başkan Çağırıcı, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi programı kapsamında “Yerel Yönetimlerde Bağcılar Modeli” konulu konferans verdi.

Başkan Çağırıcı Bayburt’ta konferans verdi
AK Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi programına katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Yerel Yönetimlerde Bağcılar Modeli” konulu konferans verdi. Bayburt Belediyesi Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilen programa yoğun katılım oldu. Türkiye’de yerel yönetim kültürünün Selçuklulardan bu yana yaklaşık bin yıllık bir tarihinin olduğunu ifade eden Çağırıcı, yatırımlar ve örnek projeler hakkında bilgiler verdi.

Bağcılar Belediyesi’nin özellikle sosyal projeleri ile ön plana çıktığını ifade eden Çağırıcı, engelli ve kadınlara yönelik örnek projeler hazırladıklarını ifade etti. Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi ile Engelliler Sarayı’nın sadece İstanbul’da değil Türkiye’de örnek projeler olduklarını ifade eden Çağırıcı, “Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezimizde İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa kadınlarımıza yönelik meslek edindirme kursları düzenliyoruz. Binlerce kadınımız burada kurslara katıldı ve şu anda bu yöndeki kurslarımız devam ediyor” dedi.

Engelliler Sarayı’nda da Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ndeki kursların benzerlerinin engellilere yönelik uygulandığını belirten Çağırıcı, “Burada da İstanbul kalkınma ajansının da fon desteği sağladığı projelerle engelli kardeşlerimize yönelik farklı branşlarda meslek edindirme kurslarımız devam ediyor” diye konuştu.

Programa Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat başta olmak üzere, çok sayıda ilçe ve belediye başkanı ile vatandaş katıldı. Başkan Çağırıcı konferansın ardından Konursu Beldesi’ni ziyaret etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11