banner56

Mustafa Ceceli Bağcılar'da

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği ‘Gençlik Şöleni’nde konser veren ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, şarkılarıyla gençleri coşturdu.

Mustafa Ceceli Bağcılar'da
İstanbul’da konser verdiği ilçelerden en coşkulusunu Bağcılar’da yaşadığını söyleyen Ceceli, “Bağcılar’a 4. kez geliyorum. Her geldiğimde bir öncesinden daha büyük bir hayran kitlesiyle karşılaşıyorum. Pankartlar hazırlıyorlar, çiçekler veriyorlar. Burada yaşayanlar sevdiklerini bağırlarına basıyorlar” dedi.

Yeni Albüm Yolda
Konser öncesi soruları yanıtlayan Mustafa Ceceli, 2014 yılının ortasında bir albüm çıkarmayı planladığını söyledi. Ceceli “Çalışmalara yeni başladık. Bahar aylarında yetiştiremezsek yaz mevsiminde inşallah albümüz çıkacak. Tarzımız yine aynı olacak” dedi. 
‘Söyle Canım’ şarkısına single yapan ve şarkıyı hareketli bir hale getirerek yeniden düzenleyen Ceceli, olumlu tepkiler aldığını söyleyerek, “Benim romantik ve slow şarkılarımı dinleyenler hareketli parçalarımı duyunca bu tarzdan da keyif aldıklarını ilettiler. ‘Söyle Canım’ şarksı tüm statlarda söyleniyor. Gerçekten eğlenceli ve hareketli bir parça. Klibi de güzel oldu” diye konuştu.

İngilizce Şarkı Hazirliği
Albüm yaptıktan sonra yurtdışı konserleri verdiğini söyleyen Mustafa Ceceli, “Avustralya Sidney dahil olmak üzere, Londra, Paris Viyana ve Almanya’nın birçok kentinde konserler yaptık. Geri dönüşleri müspet oldu. Her zaman sevgiyle yaklaştılar. Yabancı dilde şarkı söylemem için yoğun bir talep alıyorum. Şu an taslak halinde bir çalışmamız var. İngilizce bir şarkımız olacak. Tarzımızın ve formatımızın dışına çıkmadan güzel bir eseri sevenlerimize armağan edeceğiz” dedi. 
Hayatında bir tane beste yaptığını söyleyen Ceceli; “O bestemi de çok değerli sanatçımız Nükhet Duru okudu. Ben albümü yaptıktan sonra birçok sanatçıdan şarkılarına arajman yapmak için teklif aldım.” diyerek sanatçı arkadaşlarının eserlerine en küçük bir katkısı olduğunda çok mutlu olduğunu söyledi.

Gece Sokağa Pek Çıkmıyorum
Magazin programlarında neden görünmediğini sorusuna Mustafa Ceceli şöyle konuştu; “Magazin programlarında görünmüyorum. Çünkü geceleri sokağa çıkmıyorum. Ailemle vakit geçirmeyi tercih ediyorum. Benim medya ile ilişkimiz sevgi ve saygıya dayalıdır. Medyadan korunmak veya korunmaya çalışmak diye bir durum yok. Gittiğimiz yerlerde arkadaşlarımız pek olmuyor basından arkadaşlar gördüklerinde fotoğraflarımı çekerler, sohbetimizi de yaparız ” dedi.

Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda binlerce hayranın karşısına çıkan Mustafa Ceceli, en güzel şarkılarıyla gençleri coşturdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ceceli, Bağcılar seyircisinin ilgisine hayran olduğunu belirtti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11