banner56

Başkanlar 8D sinemada film izlediler

İstanbul 3. Bölge’deki ilçe belediye başkanları bu ayki istişare toplantısını Bağcılar’da yaptılar.

Başkanlar 8D sinemada film izlediler
 Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bu ayki istişare toplantısı için kendisini makamında ziyaret eden İstanbul 3. Bölge’deki ilçe belediye başkanlarını ağırladı.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Çağırıcı, istişare toplantısının ardından başkanlara Sanal Gerçeklik Modülü olan Türkiye’nin en büyük “8D Sinema salonu ile planetaryumu” gezdirdi.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu her ay düzenlenen projelerin ve gerçekleştirilen faaliyetlerin konuşulduğu “istişare toplantısı” için bir araya geldiler. Başkan Çağırıcı istişare toplantısının ardından misafir belediye başkanlarına yakında hizmete girecek olan Sanal Gerçeklik Modülü olan Türkiye’nin en büyük 8D Sinema salonu ile planetaryumu’nu gezdirdi. Başkanlar, 3 boyutlu gözlüklerle hareketli bir platform ve fiziksel efektlerin bulunduğu 8D sinema salonunda film izlediler. Başkan Çağırıcı, konuk belediye başkanlarına Bağcılar Meydanı’ndaki planetaryumun yanında inşa edilen elektro mekanik döner katlı otopark sistemini ile çalışan 48 aracın park edilebildiği Poli Park’ı gezdirerek bilgi verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11