banner56

Bağcılar ve Esenler’den Bismillah diyeceğiz

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Çarşamba günü Bağcılar ve Esenler'den seçim kampanyasına başlayacaklarını belirtti.

Bağcılar ve Esenler’den Bismillah diyeceğiz
 Sarıgül, "Çarşamba günü akşam Esenler ve Bağcılar'dan Bismillah diyoruz. CHP'nin kadın kollarının güçlü ruhunu, çalışma azmini daha da ön plana çıkaracağız.” dedi.

Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı önünde partililere seslendi. Sarıgül'ü İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı karşıladı.

İl binası önündeki partililere seslenen Sarıgül, "Çarşamba günü akşam Bismillah diyoruz. Esenler ve Bağcılar'dan Bismillah diyoruz. CHP'nin kadın kollarının güçlü ruhunu, çalışma azmini daha da ön plana çıkaracağız. Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Herkesle omuz omuza olacağız. Buradan yükselen ses, kimin sesi biliyor musunuz, benim sizin değil, bu ses bizi burada konuşturan ses geçmişini inkar eden haramzadedir. Bu ses önce Allah'ımın sesi daha sonra bu ses Bülent Ecevitlerin, İsmet İnönü'nün sesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün sesi.” ifadelerini kullandı.
Sarıgül sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdi içinizdeki cevheri dışarı çıkarmanın zamanı geldi. Güzel ülkemizin insanları mutlu değil. Ülkemizi insanının mutlu olduğu CHP'nin zafer günleri yaklaşıyor. Zafer türkülerini siz söyleyeceksiniz. Yarın arkadaşlarınızla konuşun İstanbul'da yeni bir güneş doğuyor. Deyin ki başı açık da bizim, başı kapalı da bizim. Ramazan ayı da bizim Muharrem ayı da bizim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11