banner56

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin Özel Ziyaretçileri

Bağcılar Koca Ragıp Paşa Okulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nde unutamayacakları bir gün yaşadı. İlk kez bir kütüphaneyi ziyaret eden öğrenciler, raflardaki kitapları merakla inceledikten sonra kütüphaneye üye oldu.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin Özel Ziyaretçileri
 Zengin kaynaklara ev sahipliği yapan Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin özel misafirleri vardı.

Bağcılar Kocaragıppaşa Okulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, öğretmenlerinin eşliğinde kütüphaneye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hayatlarında ilk defa kütüphaneyi ziyaret eden öğrenciler, rafları süsleyen değişik konu ve içeriklerle dopdolu eserleri incelediler. Kitaplara imza atan yazarlarla ilgili yetkililerden bilgi alan öğrenciler kitapların kapaklarını da yakından incelediler.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi yetkililer refakatinde kütüphaneyi gezen öğrenciler bir de kitap okuma etkinliğine katıldı. Misafir öğrencilere Bilgi Erişim Merkezi’nde "Herkes İçin Kütüphane Projesi" kapsamında sesli kitap çalışmaları ile ilgili bilgi verildi.  Ziyaret sonrasında öğrenciler kütüphaneye üye oldular.

“BAĞCILAR’A KÜTÜPHANE VE KÜLTÜR MERKEZLERİ KAZANDIRIYORUZ”   

Bir vakitler ilçede hiç kütüphane olmadığını ve kendilerinin öğrencilik döneminde Beyazıt’taki kütüphaneye gittiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Şu an ilçemize yeni kütüphaneler ve kültür merkezleri kazandırıyoruz. Öğrencilerimiz tesislerimizde ödevlerini yapıyor ve vakitlerini en iyi şekilde değerlendiriyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 12:03

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11