banner56

Badminton Şampiyonları Başkan Çağırıcı’yı Ziyaret Etti

Katıldıkları müsabakalardan takım halinde 1’incilikler kazanan Bağcılar Ziya Gökalp Ortaokulu Badminton takımı sporcuları Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret etti.

Badminton Şampiyonları Başkan Çağırıcı’yı Ziyaret Etti
 Bağcılar Ziya Gökalp Ortaokulu Badminton Takımı sporcuları Okul Müdürü Koçali Arslan ve Antrenör Yüksel Bilen refakatinde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya bir teşekkür ziyaretinde bulundu. Başarılı sporcuları tebrik eden Başkan Çağırıcı, her zaman kendilerine destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Çağırıcı, “Geleceğin başarılı milli sporcuları sizin aranızdan çıkacak. Bağcılar’ı en iyi temsil ederek bizi mutlu ediyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


TÜRKİYE YARI FİNAL MÜSABAKASINA KATILACAKLAR

Okul Müdürü Koçali Arslan ise 21-24 Şubat 2017 tarihleri arasında Halkalı Osman Solakoğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Okullar arası Yıldızlar İl Müsabakaları ile Ana Lig İstanbul Müsabakası’nda İstanbul 1’incisi olduklarını belirtti. Ayrıca Edirne’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Marmara Bölge Müsabakalarında da 1’incilik elde ettiklerini kaydeden Solakoğlu, “Bilecik’te düzenlenen Ana Lig Türkiye çeyrek finallerini geçerek 24-26 Mart 2017 tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Yarı Finalleri’ne katılma hakkı kazandık. Eskişehir’deki müsabakada da19 takım ile mücadele ettik. Takım halinde 1’inci olduk. Böylece Amasya’da 18-20 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak finallere katılma hakkını kazandık. İlçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bize olan güveniniz ve verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 15:44

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11