banner56

İlçe Başkanı Demir: "Yaşanabilir Bir Türkiye İçin Çalışıyoruz"

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Nurettin Koç, Saadet Partisi Sarıyer ilçe başkanı Av.İsmail Demir’i, ziyaret etti.

İlçe Başkanı Demir: "Yaşanabilir Bir Türkiye İçin Çalışıyoruz"

İlçe binasında gerçekleşen ziyaret sırasında, 2019 yılı yerel seçimlerinde Saadet Partisi Sarıyer belediye başkan adayı olan ve şu an siyasi işler'den sorumlu ilçe başkan yardımcısı görevini yürüten Davut Tepeyurt, ilçe sekreteri Hüseyin Polat ve ilçe gençlik kolları başkanı Cemal Kayabaşı'da bulundu.

Güncel konuların konuşulduğu ziyaretteYönetim kurulu üyelerimiz ve bütün teşkilat mensuplarımız olarak, Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye, Yeni bir Dünya’nın kurulması için çalışıyoruz.ifadelerini kullanan Demir, " Bu pandemi sürecinde milletimize ve bütün insanlığa yüce rabbimden acil şifalar diliyorum” dedi.

İlçe başkanı Demir, Nurettin Koç’a, merhum Pr. Dr. Necmettin Erbakan’ın, “Davam” isimli kitabını hediye etti.

Genel yayın yönetmenimiz Nurettin Koç'ta, ilçe başkanı Av. İsmail Demir’e, gerek hediyesi, gerekse misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Sarıyer Haber Gazetesi / Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2020, 11:07

Nurettin KOÇ

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Çetiner
Hüseyin Çetiner - 4 yıl Önce

Tebrikler Sarıyer Haber Gazetesi güzel işler yapıyorsunuz...

Hüseyin POLAT
Hüseyin POLAT - 4 yıl Önce

Teşekkür ediyorum.Gazetecilik ilkelerine uygun bir hareket yaptınız ve böyle bir dönemde, Türkiyemizin En köklü partisi Saadet partimizin Sarıyer ilçe başkanlığını ziyarer ederek İlçe başkanımızdan gündemle ilgili bilgi alarak bizleri de onure ettiniz.Teşekürler.

SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11