banner56

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Güven Tazeledi

İYİ Parti 2. Olağan kurultayı bir süre önce Ankara Altınpark'ta gerçekleştirildi. İYİ Parti Sarıyer ilçe başkanı Mustafa Yazıcı ile üst kurul delegeleri ve ilçe yöneticileri de kurultay da hazır bulundu. Kurultay da tek aday gösterilen Meral Akşener, yeniden İYİ Parti Genel Başkanlığı’na seçildi. Akşener, geçerli 1289 oyun tamamını aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Güven Tazeledi

“İyi ki İYİ Parti’yi Milletimiz Kurdu”

Yeniden genel başkan seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yapan Meral Akşener, Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Güveniniz, desteğiniz, varlığınız için, direnciniz için teşekkür ediyorum. Bu ülkeye bağlılığınız, vatanseverliğiniz için teşekkür ediyorum. Alparslan ile Mustafa Kemal Atatürk arasındaki bağı kurduğunuz için teşekkür ediyorum. Ve Allah beni, sizleri, önce kendi huzurunda sonra kullarının, milletimizin karşısında mahcup etmesin diyorum.

Evet, millet bizi çağırıyor. Yarından itibaren tekrar milletimizle bir arada olmaya, birlikte olmaya, herkese hazır olduğumuzu göstermeye devam edeceğiz. İyi ki varsınız. İyi ki İYİ Parti’yi Milletimiz kurdu, iyi ki bugün buradayız. İfadelerini kullandı.

Kurultay’ın ardından, gazetemiz genel yayın yönetmeni Nurettin Koç, kurultay'a, katılan İYİ Parti Sarıyer ilçe başkanı Mustafa Yazıcı’yı, ilçe binasında ziyaret etti. Ziyaret esnasında kurultay ile bundan sonra Sarıyer de yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili konular konuşuldu.

Sarıyer Haber Gazetesi / Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020, 20:59

Nurettin KOÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11