banner56

Suntay: “Üreten ve Altı Ok Programında Birleşen Bir Türkiye Hayal Ediyoruz”

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Nurettin Koç, Vatan Partisi Sarıyer ilçe başkanı Mesut Can Suntay’ı, Büyükdere Mahallesi’ndeki ilçe binasında ziyaret etti. Ziyaret sırasında öncü kadın temsilcisi Zerin İnce de bulundu.

Suntay: “Üreten ve Altı Ok Programında Birleşen Bir Türkiye Hayal Ediyoruz”

Güncel konuların konuşulduğu ziyarette Suntay, “Üreten ve Altı Ok programında birleşen bir Türkiye’yi hayal ediyoruz.” dedi.

Gücünü halktan alan doğru zamanda doğru aksiyon ve önlem alarak güvenilirliğini yükselten, devrimci, halkçı ve milliyetçi bir iktidar özlemini duyduklarını ifade eden Suntay, “Ülke kalkınması ve güvenliği için gerekli kaynak ve ortak arayışında Asya’ya yönelişin oldukça önemli bir adım olacağını ve Cumhurbaşkanı’nın bu anlamda desteklenmesi gerektiğini” söyledi.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru giderken Türkiye’de daha eşitlikçi, birleştirici ve kapsayıcı bir düzenin sağlanmasının önemini ve bunu sahiplenen herkesin bu yeni rotada ayrım olmadan payına düşeni alarak desteklenmesi gerektiğini" vurgulayan Suntay, Ayrıştırıcı her unsurun da dışlanarak prensiplere bağlılığın net olarak hatırlatılması gerekliliğinin de önemine vurgu yaptı.

Başkan Suntay, Nurettin Koç’a, Üretim Devrimi Programı kitapçığı ile Kemalizm ve Sosyalizm’i karşılaştırdığını belirterek tavsiye ettiği bir derginin Mart 2020 sayısını hediye etti.

Genel yayın yönetmenimiz Nurettin Koç’ta, Vatan Partisi Sarıyer ilçe başkanı Mesut Can Suntay’a, hediyesi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Sarıyer Haber Gazetesi / Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2020, 16:15

Nurettin KOÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11