banner56

İlçe Başkanı Ganioğlu: “Büyük Bir İktidar Yürüyüşü Başlattık”

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Nurettin Koç, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan Can Ganioğlu’nu ilçe binasında ziyaret etti. Güncel konuların konuşulduğu ziyaret esnasında Ganioğlu, gazetemize bir açıklamada bulundu.

İlçe Başkanı Ganioğlu: “Büyük Bir İktidar Yürüyüşü Başlattık”

İŞTE O AÇIKLAMA:

Öncelikle tarihi ve kültürel mirasımızda çok önemi bir yere sahip olan eşsiz Sarıyer’imizin Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı görevini bana uygun bulup bu göreve atadıkları için kurucular kurulu üyesi Ahmet Müfit Cengiz, kurucular kurulu üyemiz Sn. Metin Karakaş, İstanbul İl Başkanımız Sn. İsa Mesih Şahin ve Partimizin bütün yöneticilerine teşekkürlerimi sunarım. 

Bize duyulan bu güvene layık olabilmek için var gücümüzle çalışıp, ilçemiz ve Partimiz için en verimli olabilecek çalışmaları yapmayı planlıyoruz. Bunun yanısıra nadide ilçemiz Sarıyer’imizin eksikliklerini ve komşularımızın sorunlarını giderebilmek adına samimiyetle tüm teşkilatımızla çalışacağız.

“Sorunların Çözümü Güçlü Bir Gelecek İnşası İle Mümkündür”

Ülkemizin sorunlarının çözümü, ancak güçlü bir gelecek inşası ile mümkündür. İşte o güçlü gelecek; Gelecek Partisi’nin, Demokrat zihniyet, ortak akıl ve toplumsal uzlaşma temelinde, kuşatıcı bir siyasi vizyon, yetkin bir kadro ve rasyonel bir yönetim anlayışı ile gelecektir.

“Siyasetimizin Temeli İnsan Onurunu Korumak ve Yüceltmektir”

Siyasetimizin temeli insan onurunu korumak ve yüceltmektir. Bu minvalde öncelikli hedefimiz, temel hak ve özgürlüklerin tartışma konusu yapılmadığı, azınlık ve dezavantajlı grupların haklarını hiçbir baskı hissetmeden kullanabildiği, çoğunluğun değil, çoğulculuğun esas alındığı bir siyasi iklim inşa etmektir.

“İnsan Haklarının Kısıtlanması Kabul Edilemez”

Partimiz, modern gelişmiş ülkelerin ulaştığı insan hakları uygulamalarının, vatandaşlarımızın da en temel arzusu ve hakkı olduğuna inanmaktadır. İnsan haklarının hangi gerekçeyle olursa olsun kısıtlanması, insan onurunu zedeleyen, barış ve huzur ortamını yok eden, kabul edilemez bir yaklaşımdır. Bireysel hak ve özgürlüklerin tam anlamıyla korunmadığı bir ortamda, toplumsal hayat, devlet ve kamu düzeni de sağlıklı işleyemez.

“Güçlü Türkiye’yi İnşa Edebilmeyi Hedefliyoruz”

Hedefimiz, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, ifade ve inanç özgürlüğünü, örgütlenme, eleştiri ve protesto özgürlüğünü tam anlamıyla sağlayan; siyasal iktidarın, kurum içi ve dışındaki baskı gruplarının etkisinden kurtulmuş, tarafsız ve tam bağımsız bir hukuk düzeni kurabilmektir.

Aynı zamanda her türlü ayrımcılığı önlemek ya da mevcut ayrımcılıklara ilişkin toplumsal önyargıları sona erdirmek için yapılacak çalışmaları sivil toplum, akademik çevreler ve siz medyanın desteği ile ortaklaşa hareket ederek yürütebilmek; vatandaşın en temel hak ve özgürlüklerinin suni korkular, ezberler, tabular gibi insan haklarını ihlal eden yaklaşımlarla bastırılmasını sona erdirerek, ülkesine ve devletine hiçbir güven ve aidiyet sorunu yaşamayan güçlü bireyler neticesinde Gelecek Güçlü Türkiye’yi inşa edebilmeyi hedefliyoruz.

“Gençlerimiz Umutsuzlukla Boğuşuyor”

Önce vatandaş, mahalle, ilçe, il ve tüm kamuoyunu da yanımıza alarak büyük bir iktidar yürüyüşü başlattık. Türkiye’de en hızlı teşkilatlanan siyasi hareket olarak bütün ilçelerimizde vatandaşlarımızın çok yoğun ilgi ve teveccühüyle karşı karşıyayız.

Özellikle ülkemizin gençlerinin mevcut iktidara olan güvensizliklerinden dolayı %70’inin güzel vatanımızdan ayrılmak istemesi içler acısı bir durumdur.1,5 milyon üniversiteli işsiz gencimiz varken, yanlış eğitim politikaları ve ifade özgürlüğünün çeşitli bahanelerle kısıtlanması neticesinde gençlerimiz umutsuzlukla boğuşuyor iken; hep kazanım olarak bahsedilen afaki ücretlerle kullandırılan ve ana akım medyada törenlerle açılışları gösterilen otoyolların yerine bu gençlerimize çözüm üretmek adına en ufak bir politika değişikliğine gidilmemektedir.

“Umutla Hayırlı Kutsal Bir Yola Çıktık”

Başta gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımızın geleceğe daha güvenli, huzurlu, adaletli ve müreffeh bakabilmeleri için Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Başkanlığı’nda geleceğe dair umutla hayırlı kutsal bir yola çıktık. Bu bağlamda vizyonumuz,Türkiye’yi taşıyacak, özgürlükçü, demokrat, evrensel ve kadim değerlerimizden güç alan bir siyasi iktidar olabilmektir.

Can Ganioğlu, 1978 İstanbul Doğumluyum. Aslen Kastamonu’luyum. Evli 2 çocuk babasıyım. 32 yıldır, Kapalıçarşı esnaflık kültüründen gelen bir ticari ahlakla, İstanbul’un çeşitli semtlerinde ticari iştiraklerim bulunmaktadır. İlçemizde ikamet eden kıymetli komşularımıza daha iyi bir Gelecek sağlamak için büyük bir çalışma azmiyle hizmet etmekten teşkilatım ve kendi adıma onur duyuyorum.

Sarıyer Haber Gazetesi (www.sariyerhabergazetesi.com) ve İstanbul Times Medya Grubu olarak biz de Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Can Ganioğlu’na, başarılar diliyoruz.

Sarıyer Haber Gazetesi / Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2020, 17:30

Nurettin KOÇ

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Çetiner
Hüseyin Çetiner - 4 yıl Önce

Güzel bir söyleşi oldu...

SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11