banner56

Bayramlıklar Hayır Çarşısı’ndan

Geçim sıkıntısı çeken ve maddi imkânsızlıklar sebebiyle “bayramlık kıyafet alamayan” ilçe sakinleri Bağcılar Belediyesi Hayır Çarşısı’na yoğun ilgi gösteriyor. İlçede yaşayan hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gören “Hayır Çarşısı” her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi yoğun ilgi görüyor.

Bayramlıklar Hayır Çarşısı’ndan
 Sosyal ve kültürel projeleri hayata geçirerek ilçe sakinlerinin sorunlarına çözüm bulan Bağcılar Belediyesi’nin Güneşli Meydanı’nda açtığı “Hayır Çarşısı”, hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü kuruyor.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Hafta sonları hariç beş gün açık olan Çarşı’yı her gün ortalama 60’a yakın aile ziyaret ediyor.
Çarşı’da, her yaştan insan birçok ünlü firmaya ait kıyafeti alabiliyor. Kurban Bayramı’na kısa süre kala Hayır Çarşısı’nı her gün ortalama 150’ye yakın ilçe sakini ziyaret ediyor. 7’den 77’ye her yaştan ilçe sakini bedenine uyan kıyafeti alarak Çarşı’dan ayrılıyor. Çarşı’dan her gün ortalama 700 kıyafet alınıyor.
Bağcılar Belediyesi’ne başvuran ihtiyaç sahiplerinin yardım talepleri dikkate alınıyor.


Bayram, Birlikte Mutlu Olmanın Adıdır

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Veren El ile Alan Elin Buluşturulması” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, özellikle ilçede faaliyet gösteren firmaların yardımlarını ihtiyaç sahibi hemşehrilerine ulaştırdıklarını belirtti. Çağırıcı, şunları söyledi:
“Mübarek Kurban Bayramı’nda bütün hemşehrilerimin mutlu olmasını istiyorum. Bayram, birlikte mutlu olmanın adıdır. Bayramlar birlik, beraberlik ve paylaşma günleridir. Hiçbir hemşehrimin bayrama üzgün ve sıkıntılı girmesini istemiyorum. Bu tür sosyal projeleri yıllar öncesinden hayata geçirdik. İhtiyaç sahibi insanlarımızın bayrama yeni kıyafetlerle girmesi bizi de çok mutlu ediyor. Çarşıda her yaştan insanımız için kıyafetler bulunuyor. Anne ve babalar çocuklarına bayramlık alma sevincini yaşıyorlar. Hayır Çarşısı'nda her yaş grubuna göre ayakkabıdan elbiseye kıyafetler bulunuyor.”



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11