banner56

Keşan’a gazeteci aday adayı

Gazeteci Ferat Gülver, Ak Parti Keşan Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Projeleriyle birlikte her türlü hazırlığını yaptığını ifade etti.

Keşan’a gazeteci aday adayı
Gazeteci Ferat Gülver, “’Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için belediyecilik’ felsefesiyle Keşan'a yeni bir belediyecilik anlayışı getireceğim. İktidarın desteğiyle eğitimde, şehircilik, turizm ve ticarette marka ilçe haline gelmiş, genciyle, yaşlısıyla, engellisiyle herkesin mutlu olduğu Keşan’ı yeniden inşa edeceğiz” dedi.

Bağcılar Times Haber Merkezi


Belediyecilikte Yeni Bir Anlayış

Gazeteci Ferat Gülver, Ak Parti Keşan Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Konuyla ilgili basın toplantısını Kurban Bayramı’ndan sonra yapacağını söyledi. Projeleriyle birlikte her türlü hazırlığını yaptığını ifade eden Gülver, “’Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için belediyecilik’ felsefesiyle Keşan'a yeni bir belediyecilik anlayışı getireceğim” dedi.


Keşan Altın Yıllarını Yaşayacak

İstanbul’da ulusal basında 20 yıl görev yaptıktan sonra 2009 yılından beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul'un en büyük ilçesi Bağcılar Belediyesi'nde belediyecilikle ilgili çok önemli tecrübeler edindiğini belirten Gülver, “Keşan’ın sevilen, saygın kişilerinden oluşturacağımız ekip ile Keşan tarihine geçecek bir dönem yaşatacağız. 2014-2019 Keşan’ın altın yılları olacak” diye konuştu.


En Önem Yatırım Eğitime

“Öncelik insana yatırım olacak, gençlerin eğitimi temel hedefimiz” diyen Gülver, “Okul sayısı ve çeşidi açısından belki de Türkiye’nin en şanslı ilçelerinden biri olan Keşan’da fen lisesi, Anadolu öğretmen lisesi ve üniversite birimlerinin eğitime kazandırılması çok önemli bir adım oldu. Yurt eksikliği var ve bunları kısa sürede ilçemize kazandırıp Keşan’ın bir eğitim kampusu haline gelmesini sağlayacağız. En büyük ağırlığı eğitime vereceğiz." dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11