banner56

Engelli basketçilerimiz Cezayir Milli Takımı’nı 65-55 yendi

Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Spor Kulübü hazırlık maçında Cezayir Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı’nı 65-55 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

Engelli basketçilerimiz Cezayir Milli Takımı’nı 65-55 yendi
Basketbol 2. Ligi’nde mücadele veren Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Spor Kulübü maç sezonunun başlamasına kısa süre kala hazırlıklarını sürdürüyor. Tekerlekli Sandalye Spor Kulübü oyuncuları özel maçta karşı karşıya geldikleri Cezayir Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı’nı 10 sayı farkla yenmeyi başardı.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Antrenör İsmail Kılıç’ın yönetiminde başarılı bir hazırlık dönemi geçiren ve 1. Lig’e yükselmek için sıkı ve disiplinli çalışan Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Spor Kulübü oyuncuları, Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda önemli bir sınav verdi. Kasım ayında başlaması beklenen Tekerlekli Sandalye Ligi’nde mücadele verecek olan Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Spor Kulübü oyuncuları Cezayir Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı ile mücadele etti. Büyük bir çekişmeye sahne olan maç sonucunda Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Spor Kulübü salondan 65-55 galip ayrıldı.


Mutluluk Duyuyorum

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Engellilerin sportif faaliyetlerde ortaya koydukları başarılardan mutluluk duyduklarını ifade etti. Çağırıcı, “Engelli kardeşlerimiz, kendilerine imkan tanındığında neleri başarabildiklerini bizlere gösteriyorlar. Ben kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11