banner56

"Bayram birlikte mutlu olmanın adıdır"

Bağcılar’da geleneksel hale gelen bayramlaşma programı yoğun katılımla Halk Sarayı’nda düzenlendi.

Programa İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Saadet Partisi İlçe Başkanı Beşir İstemi, Emniyet Müdürü Ramazan Karaoğlan, il genel meclis üyeleri, ilçe belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bağcılar Times Haber Merkezi 

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bayramlar sevinçlerin ve güzelliklerin paylaştıkça arttığı günler olduğunu söyledi. Başkan Çağırıcı, “İdrak ettiğimiz bu Kurban Bayramı’nın Bağcılarlı 
hemşehrilerim için, milletimiz ve İslam Alemi için hayırlar getirmesini diliyorum.  Bayramlarda küskünler barışır, huzur ve mutluluk artar. Ama maalesef  İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı akmaya devam ediyor. Yaşanan üzücü olaylar bizleri derinden etkiliyor. Bu bayramda orada yaşayan Müslümanlar için dua edelim” dedi.

BAĞCILAR MUTLU BİR AİLEDİR

“Bayram; birlikte mutlu olmanın adıdır” diyen Başkan Lokman Çağrıcı; “İmkanı olmayan kardeşlerimiz bu bayram öncesi de Hayır Çarşısından alış-verişlerini yaptılar. Evlerini temizleyemeyen yaşlı ve engellerin evleri temizlendi. Engelliler Sarayımızda meslek öğrettiğimiz engelli kuaförlerimiz bu bayramda çok sayıda kişinin bayram tıraşını yaptılar. Bağcılar ailesi olarak bayramı mutlu bir şekilde kutluyoruz” diye konuştu.  Başkan Lokman Çağırıcı, metrosuyla, sosyal tesisleriyle ve ücretsiz internetiyle Bağcılar’da 21 yılda hayal bile edilemeyecek birçok ilkleri hayata geçirdiklerini söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Saadet İlçe Başkanı Beşir İstemi ve Bağcılar muhtarları adına Hürriyet Mahalle Muhtarı Hayati Çakıcı kısa birer konuşma yaptı.

HALKIN SAYESİNDE OLDU

Bağcılar Kurucu Belediye Başkanı ve İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık yaptığı konuşmada katılımcıların bayramını kutladı. Ülkedeki son yıllarda değişimine dikkat çeken Kıyıklık, “Bu değişimler, bu güzel gelişmeler sizlerin sayenizde oldu. Halkımızın desteği olmasaydı bunlar yapılabilir miydi? Bu başarı belediyecilikle başladı. Geçmişte belediyelerimiz öyle muazzam işler yaptılar ki şimdiki iktidarın oluşmasına büyük katkı sağladı. Özellikle Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken, yaptığı çalışmalar bu iktidarın oluşmasına neden oldu. Ve 12 yıldır da sürekli yükselerek başarısını perçinledi” diyerek vatandaşlara da  daimi desteklerinden dolayı teşekkür etti.  

Konuşmalardan sonra bayramlaşma başladı. Başkan Çağırıcı bayramlaşmaya gelen çocuklara oyuncak hediye etti.  Bayramlaşma programı verilen öğle yemeği ile sona erdi. 


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11