banner56

“İlk çizim, milli eğitim bakanı prof. Nabi Avcı’dan”

Engelli ve engelsiz bireylerin birlikte yer alacağı “Türkiye’nin Yeni Çizerleri- Çizer Atölyesi Projesi”nin ilk çizimini Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı yapacak.

“İlk çizim, milli eğitim bakanı prof. Nabi Avcı’dan”
Birlikte Daha Güzel Kampanyası kapsamında, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda başlayacak olan projede görme, işitme, zihinsel, bedensel engelli, engelli yakını ve engelli olmayan toplam 26 kursiyere çizim dersi verilecek.

İstanbul Times Haber Merkezi

Engelli bireylerin yetenekleri ve üretim potansiyelleri konusunda toplumda farkındalık oluşturarak istihdam imkânlarını artırmak amacıyla hayata geçirilen “Birlikte Daha Güzel Kampanyası” kapsamında “Türkiye’nin Yeni Yazarları- Yazarlık Atölyesi Projesi”ni hayata geçiren Bağcılar Belediyesi yeni bir projeye daha imza atıyor.

ENGELLİ İSTİHDAMINDA YENİ BİR ADIM DAHA!

Engellilerin sosyal yaşama katılımını ve meslek öğrenmesini amaçlayan Bağcılar Belediyesi’nin, sosyal sorumluluk projesi olarak hazırladığı Çizer Atölyesi’nde engelli ve engelsiz kursiyerlere çizim yapma sanatı öğretilecek. 13 Şubat 2015 tarihinde Engelliler Sarayı’nda düzenlenecek açılış programında ilk çizimi Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı yapacak.

MEMECAN VE KAÇAN DA DERS VERECEK

Türkiye’nin Yeni Çizerleri-Çizer Atölyesi’nde Salih Memecan ve Hasan Kaçan gibi tanınmış çizerler de tecrübe paylaşımında bulunacak. Çizerler mesleğin ayrıntılarını anlatacakları kursiyerlerin çizim kabiliyetlerini geliştirmelerine de yardımcı olacaklar.

İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 13:38

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11