banner56

Ak Parti Teşkilat İçi Eğitim Programı

AK Parti Bağcılar teşkilat içi eğitim programlarının ilki gerçekleştirildi.

Ak Parti Teşkilat İçi Eğitim Programı
Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat içi eğitim programının ilki Bağcılar Halk sarayında 4 ayrı programda gerçekleştirildi. Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK Başkanlığında gerçekleştirilen programlara ilçe asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, belediye meclis üyeleri, 22 mahalle başkanları ve mahalle yönetimleri yoğun ilgi gösterdi.

2015 yılı İlçe stratejik planlamada yer alan ve seçmenlere doğru bilgi vermek,hizmetleri ve projeleri anlatmak, teşkilat mensuplarına 2023 vizyonunu kazandırmak için yakın siyasi tarihi ,teşkilatçılığın önemi, seçmenle iletişim ve Ak Parti öncesi ve Ak Parti dönemi Türkiye konu başlıklarının anlatıldığı eğitimlerin ilk etabı konusunda uzman akademisyenler tarafından gerçekleştirildi.

4 hafta sürecek eğitim programı ile Ak Parti Bağcılar İlçe teşkilatı mensuplarının bireysel donanımları geliştirilerek vatandaşlarla olan iletişimlerinin daha da güçlü hale getirilmesi ve 2015 seçim dönemi için teşkilatın motivasyonunun yükseltilmesi hedefleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2015, 12:16

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11