banner56

Yetim ve öksüz çocuklar jurassic land’de eğlendi

Bağcılarlı yetim ve öksüz çocuklar İstanbul’un en büyük dinozor eğlence parklarından birisi olan Bayrampaşa’daki Forum İstanbul Jurassic Land’ı ziyaret ettiler. Eğitim programına katılan öğrenciler, Jurassic Park’ın gizemli dünyasını gezerken eğlendiler ve bilgi sahibi oldular.

Yetim ve öksüz çocuklar jurassic land’de eğlendi
Bağcılar Belediyesi, ilçedeki okullarda eğitim gören 7-14 yaşları arasındaki 104 çocuğa eğitim amaçlı gezi programı düzenledi. Program kapsamında Jurassic Park’ı ziyaret eden öğrenciler, dinozorların dünyasını keşfetmenin keyfini çıkardılar.

İstanbul Times Haber Merkezi

Jurassic Park’ın gizemli dünyasını gezerken şaşıran, eğlenen ve bilgi sahibi olan çocuklar, kitaplarda televizyonlarda resimlerine rastladıkları dinozorların kemikleri ile yumurtalarına ilgi gösterdiler. Dinozorları anlatan simülasyon gösterilerini de izleyen öğrencilere uzmanlar tarafından bilgi verildi. Çocuklar, dünya'nın ilk on müzesi arasında gösterilen Jurassic Land’de unutamayacakları bir gün yaşadılar.

ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİNE ÖNEM VERİYORUZ

İlçede yaşayan herkesin mutluluğunu ve huzurunu önemsediklerini belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yetim ve öksüz çocuklara yönelik projeleri hizmete sunduklarını belirtti. Geçtiğimiz Ramazan ayında öksüz ve yetim 1300 çocuğa hayırsever işadamlarının da desteğiyle bayramlık kıyafet hediye ettiklerini ifade eden Çağırıcı, Arnavutluk’ta da iki bin yetim ve öksüz çocuğu giydirdiklerini belirtti.

İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2015, 13:19

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11