banner56

Bağcılarlı Engelli Sporcular Göbeklitepe Koşusu’nda Birinci Oldu

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yılı nedeniyle düzenlenen 8. Göbeklitepe Kurtuluş Koşusu’na katılan Bağcılar Belediyesi engelli milli atletleri şampiyon oldu. Bağcılarlı milli sporcular kadın ve erkek kategorilerinde birinciliği ve ikinciliği elde etti.

Bağcılarlı Engelli Sporcular Göbeklitepe Koşusu’nda Birinci Oldu
 Türkiye Atletizm Federasyonu’nun katkılarıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yılı etkinlikleri kapsamında 8. Göbeklitepe Kurtuluş Koşusu gerçekleştirildi. Yurt çapından yaklaşık bin sporcunun katıldığı etkinlikte Türkiye Milli takımı kadrosunda bulunan Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Takımı sporcuları da yer aldı.

Başkan Çağırıcı, şampiyonları tebrik etti

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün start verdiği koşuda bedensel engelli Bağcılarlı 4 sporcu, 3 farklı parkurda kendi kategorilerinde yarıştı. Yoğun ilgi gören yarışta ter döken sporculardan erkeklerde Ömer Cantay birinci, Birol Kamar da ikinci olurken; Kadınlar da ise Hamide Doğangün birinci, Zübeyde Süpürgeci ikinci oldu.

Koşu sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül ve Vali Erin, engelli sporculara kupa ve madalya takdim ettikten sonra onlarla fotoğraf çektirdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da turnuvada şampiyon olan Bağcılarlı milli sporcuları tebrik etti.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 09:42

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11