banner56

Ak Partili Milletvekili Ve Belediye Başkanları Bağcılar’ın İrfan Sofrasına Misafir Oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin de aralarında bulunduğu milletvekili ve belediye başkanları, Bağcılar Belediyesi’nin irfan sofrasına konuk oldu. Ev sahibi Bağcılar Belediye Başkanı’nın eşlik ettiği AK Partili yöneticiler, ilçe sakinleriyle sohbetler edip Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini birlikte yaşadı. 24. Yılını dolduran geleneksel Ramazan etkinliklerine de katılan AK Partili milletvekilleri ve belediye başkaları Ramazan’ın anlamına uygun manevi bir akşam geçirdi.

Ak Partili Milletvekili Ve Belediye Başkanları Bağcılar’ın İrfan Sofrasına Misafir Oldu
 Bağcılar Belediyesi, geleneksel hale getirdiği gönül sofralarını bugün iki ayrı noktada kurdu. 15 Temmuz Mahallesi’nde bulunan Dündar Uçar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bağlar Mahallesi’ndeki Hayriye Kayraklı Ortaokulu bahçelerine kurulan iftar sofralarına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da her akşam olduğu gibi bu akşam da orucunu hemşehrileriyle aynı masada açtı.

İftarın ardından siyaset dünyasının önemli isimleri, “Bağcılar’da Ramazan Farklı Yaşanır” sloganıyla 24 yıldır Ramazan ayının anlamına ve önemine uygun şekilde idrak edildiği Bağcılar’a konuk oldu. Çağırıcı, misafiri olan eski Milli Savunma Bakanı aynı zamanda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, AK Parti İstanbul milletvekilleri Hasan Turan ile Tülay Kaynarca, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu ve Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’i Ramazan etkinliklerinin adresi olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı’nda ağırladı.

Kim ne derse desin bu millet yolunda yürümeye devam edecek

Bağcılarlılar tarafından sevgi seliyle karşılanan AK Partili milletvekilleri ve belediye başkanları, ilçe sakinlerini selamladı. Meydandaki coşkulu kalabalığa seslenen Canikli, güncel konulara değindiği konuşmasında şunları söyledi: “Türkiye’nin her yerinde barış ve huzur içerisinde Ramazanımızı idrak ediyoruz. Bizim özgürce yaşamamız ve bu toprakların tek vücut olması için sınırlarımızda ve sınır ötesinde görev yapan kahramanlarımıza Bağcılar’dan selam ve şükranlarımızı gönderiyoruz. Bu kıymetin özgürlüğün korunması gerekiyor. Biz de bu topraklarda özgürce yaşamak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bugün Türkiye’nin her yerinde yaşadığımız bu huzurun arkasında çok büyük bir mücadele var.” Canikli, Kandil’den 23 Haziran seçimlerinde CHP adayına destekle ilgili yapılan açıklamaya ise “Bağcılar Meydanı’ndan millet sesleniyor, terör örgütlerine ve onlarla işbirliği yapanlara geçit yok Allah’ın izniyle. Bu ülkenin bağımsızlığını hiç kimse engelleyemeyecek. Kim ne derse desin bu millet yolunda yürümeye devam edecek” karşılığını verdi.

Serdar Tuncer, şiirleriyle duygusal anlar yaşattı

Selamlama konuşması yapan Turan, “Bağcılar’da ramazan gerçekten farklı yaşanıyor. Ben de bir Bağcılarlı olarak buna şahidim” derken Kaynarca da “Ramazan kardeşlik, birlik, beraberlik demek. Komşularımızı yetim evlatlarımızı, ümmeti unutmuyoruz” diye konuştu. Şenlikoğlu ise “Giresun’da artık Ramazanlar güzel geçiyor ancak gördük ki Bağcılar’da da çok güzel geçiyor. İnşallah bu güzel havayı teneffüs ederek çok daha güzel günlere birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan TV Programcısı ve yazar Serdar Tuncer, okuduğu şiir ve ilahilerle duygusal anlar yaşattı. Tuncer, anlattığı kıssa ve aralarda yaptığı esprilerle geceye renk kattı.

Bağcılarlıların misafirperverliğinden çok memnun kaldılar

AK Partili yöneticiler daha sonra Ramazan etkinlik alanında kurulan stantları gezdi. Milletvekilleri ve belediye başkanları ziyaret ettikleri dernek stantlarında vatandaşlarla sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dernekte bulunan temsilciler de hem ürünlerini tanıttı hem de yöresel yiyeceklerden ikramda bulundu. Bazı derneklerde ise yerel sanatçılar, özel misafirleri için yörelerine özgü türküleri seslendirdi.

Kültür içerikli Ramazan programına AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, AK Parti Başakşaher İlçe Başkanı Sebahatdin Kavas, belediye meclis üyeleri, iş adamları ve muhtarlar da katıldı.


Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2019, 14:54

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11