banner56

Engelli Milli Sporcularımız İtalya’da Yarışacak

Yurt içinde ve yurt dışında girdikleri müsabakalardan madalyalarla dönen Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımı’nın milli sporcuları İtalya’da düzenlenecek olan Uluslararası Atletizm Yarışması’nda ter dökecek.

Engelli Milli Sporcularımız İtalya’da Yarışacak
 Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımının başarılı milli sporcuları kazandıkları başarılarla dikkat çekiyorlar. İtalya’da düzenlenen Uluslar arası Atletizm Yarışması’na katılan milli sporcular Hamza Doğan, Hamide Kurt ve Zübeyde Süpürgeci, ülkemize madalyalarla dönecekleri sözünü verdiler.
Bağcılar Times Haber Merkezi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı ve Bağcılar Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci başkanlığındaki kafile Uluslararası Atletizm Şampiyonası’nda yarışmak üzere İtalya’ya uçtu. Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımı’nın başarılı milli sporcuları Hamza Doğan, Hamide Kurt ve Zübeyde Süpürgeci yarışmaya çok iyi hazırlandıklarını belirttiler.

“BAŞARILI YARIŞ ÇIKARARAK MİLLİ TAKIMA SEÇİLMİŞLERDİ”

Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımı, 27 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda ter dökmüştü. Hamza Doğan güllede ve cirit atmada, Hamide Kurt 100 ve 200 metre koşu, Zübeyde Süpürgeci de yine 200 ve 400 metre koşuda dereceye girerek Milli Takıma seçilmişlerdi.

“SPORCULARIMIZ ENGEL TANIMIYORLAR”

Engelli milli sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, milli sporcuların İstanbul Maratonu, Şanlıurfa Göbeklitepe Yarı Maratonu, Antalya’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Runtalya Maratonu, İtalya’da düzenlenen IPC Atletizm Grand Prix gibi yarışmalardan madalyalarla döndüklerini ifade etti. Çağırıcı, “Bağcılar’da engellilerimizin sosyal hayatta yer almaları için önemli projeleri hizmete sunuyoruz. Bu anlamda hizmete sunduğumuz Engelliler Sarayımız onların ikinci adresi oldu. Değişik branşlarda kurslar veriyoruz. Meslek öğreniyorlar ve iş sahibi oluyorlar. Engelli sporcularımız da kurslarımızdan yararlanıyorlar. Onlara sportif faaliyetlerinde de her türlü desteği veriyoruz. Katıldıkları yarışlardan madalyalar kazanarak dönerek bizleri sevindiriyorlar.” dedi.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)





Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2015, 14:25

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11