banner56

Engelli Milli Sporcularımız İtalya’da Rekorlara İmza Attılar

Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımı’nın milli sporcuları İtalya’da düzenlenen Uluslararası Atletizm Yarışması’ndan da madalyalarla döndüler. Başarılı sporcular böylece Dünya Şampiyonası’na katılma başarısını elde ettiler.

Engelli Milli Sporcularımız İtalya’da Rekorlara İmza Attılar
 İtalya’nın Gresetto kentinde 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Uluslar arası Atletizm Yarışması’na katılan milli sporcular Hamza Doğan, Hamide Kurt ve Zübeyde Süpürgeci, ülkemize madalyalarla döndüler. Sporcular, bu başarılarıyla Katar’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Çekişmeli geçe müsabakada başarılı bir performans sergileyen milli sporcu Hamza Doğan gülle atmada Türkiye rekoru kırdı. Cirit atmada da birincilik kürsüsüne çıkan Doğan, büyük bir başarıya imza attı. 100 metrede yarışan Hamide Kurt ile 400 metrede yarışan Zübeyde Süpürgeci de yine ipi birincilikle göğüslediler.

“SPORCULARIMIZ ENGEL TANIMIYORLAR”

Engelli milli sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engelli sporcuların daha önce de Avrupa şampiyonluğu elde ettiklerini ve İstanbul Maratonu’nda da birincilik kürsüsüne çıkmayı başardıklarını hatırlattı. Sporcuların yeni bir başarıya daha ulaşarak Bağcılar’a gurur yaşattıklarını ifade eden Çağırıcı, “Sporcularımızı bu büyük başarılarından dolayı kutluyorum. İnşallah Ekim ayında Katar’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’ndan da madalyalarla döneceklerine inanıyorum.” dedi.

Bağcılar Times Haber Merkezi





Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 14:19

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11