banner56

Twitter’dan gelen mesaj köpeğin hayatını kurtardı

Duyarlı bir bayanın twitter’dan paylaştığı mesaj bir köpeğin hayatının kurtulmasına sebep oldu. Meral Günay adlı bayan, “Yol üzerinde yaralı bir köpek bulunduğunu” twitter hesabından paylaştı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, mesajı okur okumaz ekiplere talimat verdi. Yeri belirlenen köpek alınarak Bağcılar Belediyesi Hayvan Barınma Merkezi’nde tedaviye alındı.

Twitter’dan gelen mesaj köpeğin hayatını kurtardı
 Bağcılar İSTOÇ Yanyol’dan aracıyla ilerleyen Meral Günay adlı bayan, yol kenarında yaralı bir köpek olduğunu fark edince ‘müdahalede bulunulması için’  twitter’dan paylaştı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, mesajı görür görmez ekipleri göndererek aldırdığı köpeği Bağcılar Belediyesi Hayvan Barınma ve Müşahede Merkezi’nde tedavi altına aldırdı.



Sosyal medya ağı aracılığıyla Bağcılarlılarla ilçeyi birlikte yönetme adına önemli projeleri hayata geçiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Meral Günay adlı bir bayanın twitter aracılığıyla paylaştığı mesajı gördü. Günay, mesajında, yol kenarında yaralı bir köpek gördüğünü ve müdahale edilmesi gerektiğini yazıyordu.  İlçeyi birlikte yönetme adına sosyal medyadan da yararlanan Başkan Çağırıcı, twitter’dan bu mesajı görünce ekiplere talimat verdi. Twitter Konum Servisi’nden adresi belirleyen ekipler yol kenarında arka ayakları kırık olarak yaralı bekleyen köpeğe müdahalede bulundular. Ekiplerce alınan köpek Bağcılar Belediyesi Hayvan Barınma ve Müşahede  Merkezi’nde tedaviye alındı.

Duyarlı davranarak köpeğin kurtarılması için mesaj atan Meral Günay adlı bayana twitter hesabından ulaşan Başkan Çağırıcı, kendisine teşekkür etti. Çağırıcı, mesajında, şu ifadeyi kullandı:

“Meral hanım; duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. Sayenizde bir can, hayvan müşahede merkezimize ulaştı ve tedavi ediliyor.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11