banner56

Seçim irtibat büroları buluşma adresleri oldu

AK Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’ne yönelik çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. İlçenin 22 mahallesinde 27 seçim irtibat bürosu açtıklarını ifade eden AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, “Seçim irtibat bürolarımızda seçmenlerimizle bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Onların düşünce ve temennilerini alıyoruz. Gönüllülerimiz de İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ile Bağcılar Belediyemizin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi veriyorlar. Seçmenlerimizin 30 Mart’ta mutlaka sandığa giderek oy kullanmalarını istiyoruz.” dedi.

Seçim irtibat büroları buluşma adresleri oldu
 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’ne iki aydan az bir süre kala AK Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, şu ana kadar 27 seçim irtibat bürosu açtıklarını belirterek, “Seçim İrtibat Bürolarımızda seçmenlerimizi ağırlıyoruz. Onları en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Seçimle ilgili bilgi amaçlı hazırladığımız broşür ve kitapçık veriyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ile Bağcılar Belediyemizin hizmetlerini anlatıyoruz.” dedi.



AK Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı’nın ilçenin bütün mahallelerinde açtığı 27 seçim irtibat bürosu seçmenlerden yoğun ilgi görüyor. Bağcılarlı seçmenlerin bir araya gelerek görüş ve temennilerini paylaştıkları seçim irtibat bürolarında görev yapan gönüllüler de, seçimde oy kullanmak için yapılması gerekenlerle ilgili bilgi veriyorlar. Geçen seçimlerde olduğu gibi bu seçim öncesinde de seçmenlerle görüş ve bilgi alış verişi içerisinde olduklarını ve birbirleriyle düşüncelerini paylaştıklarını ifade eden AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Öztürk, ayrıca içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Bağcılar Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetler ve hayata geçirdikleri projelerin anlatıldığı broşürler dağıttıklarını ifade etti. Öztürk, “Seçim çalışmalarımızı Bağcılarlılarla birlikte yürütüyoruz. Onların görüş, düşünce ve temennileri bizim için çok önemli. Bu kapsamda seçim irtibat bürolarında bir araya gelerek sohbet ortamında bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Seçim sürecinde hemşehrilerimize doğru bilgiyi aktarıyoruz, ilçemizi daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek için neler yapılabileceğini konuşuyoruz.” diye konuştu.


Engellilere özel hizmet


Bağcılar Merkez Mahallesi’ndeki iki seçim irtibat bürosundan birisinin engelli seçmenlere yönelik hizmet verdiğini kaydeden Öztürk, geçen seçimde olduğu gibi talep gelmesi halinde yine engellilerin ve yaşlıların oy kullanabilmesi için araç tahsis edeceklerini ifade etti. Öztürk, “2011 Genel Seçimleri’nde gelen talep üzerine ihtiyaç duyan 265 kişiye oy kullanabilmeleri için araç tahsis ettik.” dedi.



Topbaş Bağcılar’da iki seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı

Bağcılar Yenimahalle ve Güneşli mahallelerindeki iki seçim irtibat bürosunun açılışı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından yapıldı. Topbaş, yaptığı konuşmada Bağcılar’da 1993-1995 yılları arasında bir partinin ilçe başkanlığını yaptığını hatırlattı. Bağcılar'da o yıllarda alt yapı sorunu olduğunu anlatan Topbaş, çamurlu yollar olduğunu ve o dönemlerde Bağcılar’ın metroların düğüm noktası olacağının tahmin bile edilemeyeceğini anlattı. Bağcılar-Kirazlı-Başakşehir metro hattını hizmete açtıklarını ifade eden Topbaş, 17,6 km’lik Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattını da kendi öz kaynaklarıyla yapacaklarını anlattı. Topbaş, “Bağcılar’da başka bir ilçeye nasip olmayan 6 metro istasyonu var. 4 metro hattı da tamamlandığında metro, Kabataş’a, önümüzdeki yıllar da da Şişhane’ye ulaşacak. Kirazlı –Bakırköy-İDO iskelesi hattı da bölgenin ulaşımında en önemli akslarından olacak.” diye konuştu.



Dualarını bekliyoruz

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı da Bağcılar’ı cazibe merkezi haline getirmek için çalıştıklarını belirtti. Önümüzdeki yeni dönemde de yine önemli projeleri hayata geçirecekleri müjdesi veren Çağırıcı, Bağcılarlı hemşehrilerinin dualarını beklediklerini söyledi. Çağırıcı, “Bağcılar’da bugün hayallerimizin ötesinde hizmetler veriliyorsa, burada Bağcılarlıların çok büyük emeği var. Onlara çok teşekkür ediyorum. Her vakit bizi yalnız bırakmayan Bağcılarlı hemşehrilerimin desteklerine ve dualarına devam etmelerini istiyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11